• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.D.

15.01.2022

16:36

OVAKO SE BRANIO VOZAČ SA SNIMKA KOJI JE ŠOKIRAO JAVNOST Otkrio zašto se opirao policiji koja je došla da ga hapsi

printscreen

Vesti

OVAKO SE BRANIO VOZAČ SA SNIMKA KOJI JE ŠOKIRAO JAVNOST Otkrio zašto se opirao policiji koja je došla da ga hapsi

Podeli vest

Osumnjičeni S.M. vozač autobusa na liniji br 74, priznao je izvršenje dela i sa Tužilaštvom zaključio sporazum o priznanju krivičnog dela napad na službeno lice. On je osuđen na 7 kućnog zatvora, a kako nezvanično saznajemo, tokom postupka se kajao i izvinjavao zbog onoga što je uradio.

Prema nezvaničnim informacija, vozač je navei da se mnogo iznervirao prethodno nepropisno parkiranim vozilima koja su stajala u kontra smeru parkirana u punoj liniji, a koja su njemu smetala u saobraćaju.

Kako se navodi, tvrdio je da ga je sve to dovelo do toga da ne postupi po nalogu policije i da pruža otpor prilikom hapšenja.

Takođe je rekao da nije mogao da pomeri autobus od stresa i da je tražio zamenskog vozača.

Tužilaštvo je ocenilo da je izrečena kazna adekvatna, imajući u vidu priznanje, kajanje, njegovu neosuđivanost, kao i doprinos drugih vozača koji su prethodno nepropisno blokirali deo kolovoza.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija