• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

25.01.2022

08:38

KAKO ĆE SAD NJEGOVA DECA I ŽENA? I brat mu je bio u fabrici kad je eksplodirala VELIKA TUGA

printscreen

Vesti

KAKO ĆE SAD NJEGOVA DECA I ŽENA? I brat mu je bio u fabrici kad je eksplodirala VELIKA TUGA

Podeli vest

Tragedija koja se dogodila juče u fabrici “Agrosava” u Šimanovcima zavila je u crno porodicu iz Rume. Na licu mesta poginuo je Branimir Botić za koga prijatelji i rođaci kažu da je bio poseban čovek.

Branimir je bio oženjen i imao je decu, upućeni kažu da je njegova supruga teško podnela vest o smrti voljenog.

- Šta će sad njegova žena!? Samo plače, a šta i da kaže... Kad je neko bolestan pa se spremaš da će umreti, a ovako otišao čovek na posao i nema ga više. Porodici je najteže – kaže za Kurir komšija Botića.

Oni dodaju da je Branimir bio oličenje dobrote:

- Kakav čovek je poginuo. Otišao je na posao i nastradao, šta vam je sudbina. Jadna njegova žena i deca. Svi smo u šoku, on je bio oličenje dobrote i drugarstva, ma pravi čovek. Voleo je da se druži, da ide u ribolov i lov. Jednostavno voleo je život. Uvek nasmejan i pozitivan mladić - kaže tužnim glasom komšija Botića.

Foto: Privatna arhiva

Branimir Botić

I rođak Botića je potvrdio priču komšija. On je otkrio da je u trenutku nesreće u fabrici bio i Branimirov rođeni brat.

- Podigli su kuću, on se oženio pre sedam godina i osnovao svoju porodicu, ima dvoje dece. Napravio je kuću nedaleko od svojih. Imali su tragediju pre nekoliko godina kada mu je otac umro od bolesti. Njegov brat takođe radi u "Agrosavi" i on je u trenutku eksplozije bio na poslu - priča uznemireni rođak.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija