• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

28.01.2022

17:26

BIVŠI REPREZENTATIVAC SRBIJE OSUMNJIČEN ZA BRUTALAN NAPAD Sve se dogodilo usred noći uoči praznika

Informer/Kik boks savez Srbije

Vesti

BIVŠI REPREZENTATIVAC SRBIJE OSUMNJIČEN ZA BRUTALAN NAPAD Sve se dogodilo usred noći uoči praznika

Podeli vest

Nikola Stošić (35) iz Smedereva, bivši svetski šampion u kik-boksu i kapiten naše reprezentacije, uhapšen je sa još trojicom prijatelja zbog sumnje da su krajem decembra pretukli vlasnika poznate kafane u tom gradu i još dva gosta.

Kik-bokser i njegovi prijatelji R. A. (40), S. V. (33) i M. I. (28) terete se za nasilničko ponašanje.

Na saslušanju su negirali delo, a tužilaštvo je predložilo određivanje pritvora do 30 dana da ne bi uticali na svedoke. 

Pominje se i reket
Kako saznajemo, četvorica uhapšenih terete se za brutalni napad koji se dogodio uoči novogodišnjih praznika u kafani na Dunavskom keju u Smederevu.
- Stošić i njegovi prijatelji, među kojima je još jedan kik-bokser, kao i vlasnik više restorana i kockarnica u Smederevu, u noći između 23. i 24. decembra krvnički su pretukli tri muškarca u lokalu na Dunavskom keju - kaže Informerov sagovornik iz istrage.


Motiv brutalnog napada još nije utvrđen. Pojedini mediji juče su spekulisali da je Stošić s prijateljima pokušao da reketira vlasnika kafane, ali u policiji to nisu mogli da nam potvrde.


Inače, Stošić je 2018. postao svetski šampion u kik-boksu, kada je pred domaćom publikom u Smederevu na poene savladao nekadašnjeg prvaka sveta, Portuglaca Rikarda Fernandesa.


U Nikolinoj biografiji piše da je završio Fakultet za sport i fizičko vaspitanje, a tokom bogate sportske karijere bio je više puta prvak Srbije, boreći se sa kik-boks klub SD kombat iz Smedereva. Takođe, bio je i kapiten kik-bok reprezentacije Srbije do 2019. godine, kada se kao evropski šampion oprostio od amaterskih borbi kako bi se posvetio profesionalnoj karijeri.

Ima dve ćerke
U jednom intervjuu Stošić je rekao da je borilačkim veštinama počeo da se bavi jer se divio Brus Liju i njegovim filmovima.
- Zbog filmova Brus Lija počeo sam da treniram karate. Imao sam tada osam godina. Dugo sam trenirao karate, trinaest godina, a onda sam prešao na kik boks... Kada ne treniram, najviše vremena provodim sa svoje dve ćerke - izjavio je Stošić.

 

Poznat policiji

Nikola Stošić je i ranije hapšen zbog tuča i nasilničkog ponašanja. Prvi put 2009. godine jer je ispred jedne diskoteke u Smederevu drškom pištolja udario i onesvestio jednog mladića, da bi godinu dana kasnije takođe drškom pištolja pretukao tinejdžera (16), kome su lekari jedva uspeli da spasu oko. Zbog tog napada je osuđen na godinu dana kućnog zatvora.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija