• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti

14.02.2022

14:11

TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD LESKOVCA... Vozač preminuo na licu mesta

Vesti

TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD LESKOVCA... Vozač preminuo na licu mesta

Podeli vest

Vozač „megana“ preminuo je na licu mesta od posledica povreda koje je zadobio u saobraćajnoj nesreći na auto-putu kod leskovačkog sela Pečenjevca, potvrdila je ovdašnja Policijska uprava

Do nesreće je došlo nešto posle podneva. Detalji o okolnostima pod kojima je nesrećni čovek izgubio život zasad nisu poznati.

Prema prvobitnim nezvaničnim informacijama, vozač „megana, koji je bio sam u vozilu niških registarskih oznaka, izgubio je kontrolu nad vozilom i sleteo sa puta.

Međutim, poslednja saznanja ukazuju na to da se on navodno „zakucao“ u kamion JP „Puteva Srbije“ koji se koristi za prevoz radnika angažovanih na održavanju saobraćajnica.

Nije poznato da li se kamion kretao saobraćajnicom ili je bio parkiran u zaustavnoj traci, a odgovore na pitanja o tačnim okolnostima ove nesreće daće uviđaj koji je u toku.

Osim Hitne pomoći i policije na licu mesta su, kako nezvanično saznajemo, bili i pripadnici leskovačke Vatrogasno-spasilačke jedinice koji su pomagali da se telo teško povređenog čoveka izvuče iz slupanog vozila, ali je on u međuvremenu podlegao povredama.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija