• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Infocentrala/Objektiv

21.02.2022

09:36

KRILI RASPADNUT LEŠ STARICE! Jutros su ih pronašli mrtve u Jagodini

A1tv.net/ ilustracija

Vesti

KRILI RASPADNUT LEŠ STARICE! Jutros su ih pronašli mrtve u Jagodini

Podeli vest

Njen suprug i sin rekli su da je nisu sahranili jer nisu imali novac za sahranu

Policija je u selu Glogovac kod Jagodine juče pronašla tela Dragana Dimitirijevića i njegovog sina.

Otac je prema nezvaničnim informacijama pronađen u kući, a telo njegovog sina se nalazilo u dvorištu. Još nije poznato kad je preminuo Dragan, a kad njegov sin i da li se radi o prirodnoj ili nasilnoj smrti.

Komšije kažu da ih nisu viđale u selu u poslednje vreme.

– Viđali smo ih po selu kad su išli do prodavnice. Bukvalno nisu imali za hleb, ali za rakiju su uvek imali – kaže jedan od komšija.

Meštani navode da su mediji ranije pisali o slučaju koji se dogodio u njihovoj kući kad je preminula baba čije su telo dva meseca držali u kući i nisu je sahranili.

– Rekli su da nisu imali novca za sahranu iako i opština i država obezbeđuju besplatnu sahranu za materijalno ugrožene. I deda kad je umro isto to nisu odmah prijavili – kaže meštanin.

Raspadnuto telo starice Milke Dimitrijević (82), podsetimo, policija je u martu 2018. godine pronašla u krevetu porodične kuće. Starica je umrla prirodnom smrću. Policiju su pozvale zabrinute komšije jer je dugo nisu viđale u dvorištu.

Njen suprug i sin rekli su da je nisu sahranili jer nisu imali novac za sahranu.

– Čekali smo moju ženu da dođe iz Švajcarske kako bi nam dala novac da moju majku sahranimo. Nismo mogli da je dobijemo na telefon dva meseca. Ona je sada u nekoj banji kod Beograda i očekujemo svakog trenutka da stigne. Nismo imali para da je sahranimo. Teško živimo. Ona je umrla u snu i ostavili smo je da leži u toj sobi gde je inače spavala. Mnogo mi je teško zbg svega što se desilo – rekao je tada sin starice Dragan Dimitrijević.

Komšinica Ljubica Janković rekla je tada novinarima da odavno nije videla staricu i da joj je to bilo čudno.

– Unuka mi je svakog dana govorila da se iz njihove kuće oseća smrad. Ja prvo nisam ništa osećala, ali pošto smo preko puta posle nekog vremena je smrad počeo da se oseća. I njen sin, i unuk, i otac piju alkohol i verovatno su je tako ostavili dok ne reše šta će pošto žive u teškim uslovima. Već dve godine nemaju struju. Ta žena se namučila. Niko o njoj nije brinuo rekla je tada komšinica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija