• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.Rafailović

11.03.2022

11:20

DEDA UHAPŠEN ZBOG SUMNJE DA JE SILOVAO UNUKU Pravdao se rečima: " ja sam nemoćan i star"

printscreen

Vesti

DEDA UHAPŠEN ZBOG SUMNJE DA JE SILOVAO UNUKU Pravdao se rečima: " ja sam nemoćan i star"

Podeli vest

Osumnjičeni Dragan D. (61) zbog silovanja unuke u beogradskom naselju Banovo Brdo policiji se, navodno pravdao da je "nemoćan i star "

On će danas biti izveden pred tužioca, a između ostalog policiji je navodno rekao da njegova unuka laže.

 -Nakon hapšenja policajcima je tvrdio da je "unuka sve izmislila, da je on nemoćan i  star" kao i da zbog toga nije bio u stanju da tako nešto uradi - rekao je izvor Informera.rs i dodao da će istragom biti utvrđeno šta se tačno dogodilo. 

Podsetimo Dragan D., kako je Informer.rs već pisao, uhapšen je juče nakon prijave roditelja maloletne devojčice (13), njihove ćerke koja je njima rekla da je deda silovao. 

Silovanje se prema njihovim rečima dogodilo u kući u kojoj svi žive zajedno u istom dvorištu ali u odvojenim prostorijama. 

Dragan D. je neposredno pre hapšenja, prema rečima devojčicinih roditelja kratko vreme bio u bekstvu.

- Ćerka mi je rekla da je deda već neko vreme napastvuje ali da ništa nije smela da kaže dok je nije silovao jre joj je pretio smrću. Radio joj je razne gadosti o kojima sada ne mogu ni da pričam od muke - rekla je juče za Informer.rs majka devojčice.

Ona je objasnila da su devojčicu vodili kod lekara i da je, navodno utvrđeno da je devojčica silovana. 

Otac devojčice je za naš portal takođe rekao da je očajan. 

-Moj otac mi je uništio dete. Bolje da me je ubio. Jedva sam se suzdržao da mu ja ne presudim. Jeo je i pio sa nama i ovako nešto da mi uradi. Zaslužuje da trune u zatvoru, monstrum -rekao je otac devojčice. 

 

Istraga o ovom slučaju je u toku, a ukoliko se dokaže da je deda dva puta za godinu dana silovao unuku preti mu kazna od 10 godina do doživotnog zatvora.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija