• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. D.

25.03.2022

17:36

AKCIJA POLICIJE KOD RTS! UHAPŠENO VIŠE OSOBA!

Informer/M. D.

Vesti

AKCIJA POLICIJE KOD RTS! UHAPŠENO VIŠE OSOBA!

Podeli vest

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su nekoliko osoba u centru Beograda

Kako javlja naš izveštač sa mesta događaja, nekoliko patrola policije stiglo je pod rotacijom ispred zgrade RTS. 

Uhapšeno je oko 10 osoba, ali za sada nema informacija o kakvoj akciji je reč. 

Policijske snage su i dalje ispred RTS. 

Oko 40 članova organizacije “Dostojni Srbije”, iskazujući navodno nezadovoljstvom radom RTS-a nasilno je ušlo u zgradu te medijske kuce u Takovskoj ulici. Nisu zeleli da napuste zgradu, pruzali su pasivan otpor. Policija ih je bez problema izvela iz zgrade. Biće sprovedeni u policijsku stanicu na dalje postupanje. Obavesteno je nadlezno Tuzilastvo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Danka Krstić

pre 2 godine

Dobri ljudi važno je reći da u RTSu nisu bili pripadnici narodnog pokreta Dostojni Srbije nego poslanici nove Srbske države pravno tj de jure osnovane 16. 06. 2020. Godine. U RTS smo ušli mirno i kulturno u 12:20 časova. Neko je pozvao policiju koju nismo poslušali jer smo na licu mesta glasanjem odlučili da ćemo čekati odgovor dok ga ne dobijemo. Došla je policija sa maricama. Izbacivali su prisutne poslanike, zamenike predsednika i jedinog legalnog vršioca dužnosti predsednika Srbije gospođe Olivere Ilić, nasilnim putem dok su poslanici punim glasovima pevali rodoljubive pesme. Kada je počelo pevanje pesme Đurđevdan u policiji je nadvladalo dostojanstvo i čast srbskog porekla i istina. Stali su mirno i sačekali da skupštinski delegati Privremene Skupštine naroda Dostojnog Srbije završe svoju pesmu pa su i njih stavili po zadatku marice.

Politika

Društvo

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set