• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

30.03.2022

09:49

MANIJAK IZ ŽELEZNIKA DOBRO POZNAT POLICIJI! Alkoholičar, hapšen zbog krađa i narkotika, a sad je hteo i da siluje

printscreen

Vesti

MANIJAK IZ ŽELEZNIKA DOBRO POZNAT POLICIJI! Alkoholičar, hapšen zbog krađa i narkotika, a sad je hteo i da siluje

Podeli vest

N. Z. (28) iz Železnika koji je sinoć uhapšen u svom stanu zbog sumnje da je napastvovao devojku u ovom naselju, stari je poznanik policije, saznaje Informer

Njemu je nakon hapšenja određeno zadržavanje do 48 sati u okviru kojih će biti priveden u Drugom osnovnom tužilaštvu.

Kako nezvanično saznajemo ovo je prvi put da je N.Z uhapšen zbog sumnje da je počini krivično delo protivpravno lišenje slobode u pokušaju, koje mu se sada stavlja na teret. Međutim, N.Z je, navodno policiji dobro poznat od ranije.

Foto: Printscreen

N.Z. dok je pratio devojku

- Hapšen je za više krivičnih dela ranije, među njima su teške krađe, korisnik je narkotika, ali i alkoholičar. Poslednji put je, uhapšen prošle godine i to verujem da je bila reč o teškoj krađi - rekao je izvor Informera upoznat sa slučajem. 

Podsetim,N.Z je sinoć uhapšen u stanu u centru Železnika zbog sumnje da je prošlog petka pokušao da siluje devojku (19) u Ulici Radnih akcija u ovom naselju!

Foto: Aleksandra Jovanović Cile

Taksista koji je spasio devojku

Nesrećnu devojku od manijaka spasio taksista.

Osumnjičenog je uhapsila patrola policije sa Čukarice nakon intenzivnog operativnog rada. Prema nezvaničnim saznanjima Informera N.Z. je bio potpuno šokiran kada su policajci uleteli u njegov stan i stavili mu lisice na ruke.

- Negirao je delo rekavši policajcima da se ničega ne seća i da je bio pijan. Međutim, tokom  pretresa stana pronađena je i odeća koju je nosio u vreme izvršenja dela, koje su zabeležile sigurnosne kamere, a koje je šira javnost već imala prilike da vidi - objasnio je naš sagovornik. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija