• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: jutarnji.hr

31.03.2022

19:29

POTRESNO! PRIJATELJI SE OPRAŠTAJU NA MREŽAMA! Iz Save izvučeno telo mladića koji je nestao pre dva meseca

Vesti

POTRESNO! PRIJATELJI SE OPRAŠTAJU NA MREŽAMA! Iz Save izvučeno telo mladića koji je nestao pre dva meseca

Podeli vest

Od Roberta Stepanića na njegovom Facebook profilu počeli su da se opraštaju njegovi prijatelji i poznanici

Hrvatska policija je saopštila da je juče oko 16 sati pronađeno telo na području Velike Kosnice kod Zagreba u koritu reke Save.

- Utvrđeno je da se radi o telu muškarca rođenog 1979. godine. Nisu uočene povrede koje bi upućivale na to da je smrt nastupila kao posledica krivičnog dela - pojasnili su iz policije za Večernji list, a zatim su dodali kako smatraju da ne rad o nasilnoj smrti.

Iako još nema službene potvrde, po svemu sudeći reč je o nestalom Robertu Stepaniću, koji je nestao u Velikoj Gorici pre dva meseca, a poslednji put je viđen kada je 1. februara krenuo iz Velike Gorice prema Zagrebu.

Njegov automobil je kasnije pronađen kod Bundeka.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija