• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Kurir

01.04.2022

11:26

PRETUŽNO! JEDAN OD POGINULIH RUDARA NEDAVNO POSTAO OTAC, pre nesreće slavio s kolegama rođenje deteta

D.K.

Vesti

PRETUŽNO! JEDAN OD POGINULIH RUDARA NEDAVNO POSTAO OTAC, pre nesreće slavio s kolegama rođenje deteta

Podeli vest

B.S (34) zaposleni u rudniku Soko poginuo je u jutrošnjoj nesreći i bio je jedan od najmlađih stradalih

- On je nedavno postao otac, a pre nekoliko dana častio je ispred rudnika jer je dobio bebu. Van sebe smo, ne možemo da verujemo šta nas je snašlo. Ovo je pretužno - priča jedan od kolega stradalog koji je došao na mesto tragedije.

Podsetimo, u nesreći je poginulo osam rudara.

Direktor Opšte bolnice u Aleksincu doktor Goran Vidić kaže da su četiri ekipe Doma zdravlja Aleksinac na terenu, kao i ekipe iz Zaječara i Knjaževca koje su uključene.

Navodi da je u Opštoj bolnici u Aleksincu zbrinuto 18 povređenih rudara, od toga 15 sa lakim povredama, dvojica sa povredama lakta i jedan sa serijskim prelomom pet rebara, ali da je i on van životne opasnosti.

- Svi pacijenti koji nisu hitni i operacije koje su planirane su otkazani, pacijenti su pušteni, mobilisali smo i ostala odeljenja u zgradi. U ovom trenutku mi nemamo problem sa kapacitetima - dodaje doktor.

Ističe da su u kontaktu sa upravom rudnika i da je 49 rudara bilo u smeni.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija