• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. G.

07.04.2022

20:23

UBIO STRICA, RANIO BRATA... Osuđen Dejan L! Evo koliko godina zatvora je dobio!

Vesti

UBIO STRICA, RANIO BRATA... Osuđen Dejan L! Evo koliko godina zatvora je dobio!

Podeli vest

Novopazarski Viši sud osudio je Dejana L. (27) na 12 godina zatvora zbog ubistva strica Nebojše Lazovića (48) koje se dogodilo početkom marta prošle godine. Dejan je tada ranio i brata od strica U.L.(22), sina nastradalog Nebojše

Zbog ubistva strica Dejan je osuđen na 11 godina, a zbog nanošenja lakih telesnih povreda na još dve godine zatvora. Jedinstvenom presudom osuđen je na 12 godina, a uračunato mu je i vreme koje je do sada proveo u pritvoru.


Više tužilaštvo u Novom Pazaru i branilac okrivljenog imaju pravo žalbe Apelacionom sudu u Kragujevcu.


Ovaj stravični zločin dogodio se 6. marta prošle godine na pravoslavnom groblju u selu Lopužnje tokom obeležavanja Zadušnica. Nakon verskog obreda rođaci su seli za sto da se posluže ali je ubrzo došlo do svađe. Dejan L. je nožem dva puta ubo Nebojšu u predelu stomaka, a njegovog sina lakše ranio.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17