• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N.Đ.

19.04.2022

14:09

RAZBIO STAKLA NA KAPIJI PANON TV! Huliganu određeno zadržavanje, evo zbog čega će odgovarati!

Vesti

RAZBIO STAKLA NA KAPIJI PANON TV! Huliganu određeno zadržavanje, evo zbog čega će odgovarati!

Podeli vest

Uhapšen 24-godišnji Subotičanin, osumnjičen za razbijanje stakla na kapiji medijske kuće. Biće priveden sudiji za prekršaje, zbog nepristojnog, drskog i bezobzirnog ponašanja

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici, efikasnom akcijom, identifikovali su i pronašli dvadesetčetvorogodišnjeg Subotičanina, osumnjičenog da je, u noći između subote i nedelje, razbio stakla na kapiji Panon televizije.

Njemu je određeno zadržavanje do 24 sata, po Zakonu o javnom redu i miru i protiv njega će biti podneta prekršajna prijava za nepristojno, drsko i bezobzirno ponašanje, nakon čega će u skraćenom postupku biti priveden sudiji za prekršaje.

O događaju je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo u Subotici, koje se izjasnilo da postoje elementi krivičnog dela uništenje i oštećenje tuđe stvari, koje se goni po privatnoj tužbi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija