• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

19.04.2022

19:48

BIA MESECIMA DRONOVIMA PRATILA NARKO KLAN... Pogledajte upad srpske policije u krimi "leglo" (Video)

Marko Đoković

Vesti

BIA MESECIMA DRONOVIMA PRATILA NARKO KLAN... Pogledajte upad srpske policije u krimi "leglo" (Video)

Podeli vest

U zajedničkoj akciji BIA, MUP Srbije i Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, koja je sprovedena od 16. do 19. aprila u Zemunu razbijena je još jedna kriminalna grupa koja se bavila preprodajom narkotika i zaplenjeno više kilograma različitih opojnih droga

Zbog sumnje da su izvršili krivična dela: udruživanje radi vrsenja krivičnih dela i neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga slobode su lišeni Ivan Mitrović, Vojin Lečić, Mile Zavodja, Albert Ismaili, Mirsad Seljimović, Sanja Vojinović i Senad Ismailović, dok se za dve osobe intenzivno traga. 

Nakon lišenja slobode, obavljen je pretres stanova, drugih prostorija i vozila koje koriste okrivljeni, kojom prilikom je pronadjeno i zaplenjeno više većih paketa u kojima su se nalazili manji PVC paketi opojne droge heroin, više mobilnih telefona i SIM kartica, kao i jedan pistolj marke “CZ 7,65”.

Zaplenjeno je više kilograma opojne droge heroin, više od kilogram spida i preko kilogram smeše za mešanje.

Operativni podaci ukazuju da su оsumnjičeni na mesečnom nivou prodavali i distribuirali više od 4kg heroina na ulicama Beograda i Srbije. Tokom višemesečne istrage BIA je koristila najsavremenije metode i sredstva, uključujući dronove, u cilju otkrivanja delovanja kriminalne grupe, što je na kraju rezultiralo i uspešno sprovedenom akcijom hapšenja, koju su izveli pripadnici PU za grad Beograd.

Svim okrivljenima je po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu odredjeno zadržavanje do 48 sati u kom roku će biti privedeni na saslušanje. 

Više javno tužilaštvo u Beogradu, BIA i MUP nastavljaju dalji operativni rad na ovom predmetu, i intenzivnu potragu za licima koja se nalaze u bekstvu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija