• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/Blick

04.05.2022

13:40

HVALIO SE BRZOM VOŽNJOM NA DRUŠTVENIM MREŽAMA ! Uhapšen Srbin u Švajcarskoj EVO KAKO ONI REŠAVAJU PROBLEM BAHATIH VOZAČA

Vesti

HVALIO SE BRZOM VOŽNJOM NA DRUŠTVENIM MREŽAMA ! Uhapšen Srbin u Švajcarskoj EVO KAKO ONI REŠAVAJU PROBLEM BAHATIH VOZAČA

Podeli vest

Državljanin Srbije (24) uhapšen je u švajcarskom gradu Lucern ubrzo pošto se pohvalio bahatom vožnjom na društvenim mrežama

Kako navode švajcarski mediji državljanin Srbije na jednoj društvenoj mreži objavio je kako oni navode svoje "ludilo"!

Naime, objavio je snimak na kome jasno daje do znanja da vozi daleko iznad dozvoljene brzine na putu.

Foto: printscreen

Ilustracija

- Ubrzo po objavljivanju policija u Lucernu saznala je za snimka i pronašla autora. Istragom je utvrđeno da ovo nije jedini snimak bahate vožnje koji je objavio. On je odmah uhapšen, a istog trenutka mu je oduzeta vozačka dozvola, ali i automobil - navodi portal Blick.

Prema njihovom pisanju Srbin je vozio najmanje 60 kilometara na sat brže od dozvoljene brzine u naselju Malters u blizini Lucerna

Poređenja radi, istog dana policija je u Buhreinu uhvatila je još jednog vozača koji se kretao brzinom od 133 km/h umesto dozvoljenih 50 km/h. Patrola je ubrzo kasnije uhapsila 25-godišnjeg Švajcarca na njegovom radnom mestu.

Policija je proteklog vikenda izvršila i saobraćajne provere. U oblasti Ebikon-Root, Lucerne, Emmenbrucke i Sursee, podneli su osam izveštaja o prekoračenju brzine. Tokom ovih kontrola odmah je oduzeto nekoliko vozačkih dozvola i izrečene su 23 kazne. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija