• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Vesna Jović

10.05.2022

18:09

INFORMER NA MESTU UBISTVA KOCEM! Nesrećna Mirjana je umrla u mukama, razbojnici su mislili da KRIJE VELIKI NOVAC (VIDEO/FOTO)

V.J.

Vesti

INFORMER NA MESTU UBISTVA KOCEM! Nesrećna Mirjana je umrla u mukama, razbojnici su mislili da KRIJE VELIKI NOVAC (VIDEO/FOTO)

Podeli vest

Još jedan jeziv zločin uznemirio je meštane sela Mišlljenovac kod Kučeva. Tokom protekle noći mučki je drvenim kocem ubijena Mirjana Ž. (71) koja je u porodičnoj kući živela sama a čije je beživotno telo jutros pronašao prvi komšija

Na lice mesta tragedije odmah je izašao Javni tužilac i istražni sudija iz Požarevca kao i pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova koji su još uvek na terenu radi obavljanja istrage.

,, Obavljen je uviđaj, utvrđeno je ubistvo i telo je odneto na obdukciju kako bi se utvrdio uzrok smrti. Ubistvo je konstatovano, čulo se od nadležnih policijskih organa.

Foto: V.J.

 

Još uvek nije poznat motiv ubistva, ali meštani sela Mišljenovac sa kojima smo razgovarali kažu da niko nije imao razloga da tako nešto učini nesretnoj ženi koja je živela jako skromno u isto takvom domaćinstvu. Kako kažu pojedini, ono što baca sumnju je da je bila u poslednje vreme jako bolesna pa je i dvorište bilo prilično obraslo rastinjem.

Međutim, ono što je začuđujuće da je u poslednje vreme bilo prilično očišćeno, što ljude navodi na pomisao da je neko ovo ranije isplanirao. Kuća je bila prilično ispreturana pojedine stvari izbačene su ispred vrata, što ukazuje da je mogući motiv koristoljublje i pomisao da je nastradala žena imala novac u kući. Kako god, ovo je tragedija koja je ulila veliki strah među meštane malog sela.

,, Poslednji put smo se videli u nedelju na našoj slavi Markovdan. Čuli smo se zadnji put juče oko 13 sati. Nije delovala ni uzmenireno ni uplašeno. Jednostavno, od jutros kako nas je ova tragična vest zatekla, u potpunom smo šoku.

Foto: V.J.

 

Ovo je velika tragedija jer je moja tetka bila jedna vredna i jako dobra žena. Imala je svoju penziju od koje je živela jako skromno. Bila je bolesna. Noge su je i leđa izdali, pa se teško kretala kaže Željko Milivojević kome je Mirjana bila tetka i sa kojom su on i njegova porodica održavali kontakt budući da je Mirjanina rođena sestra dugi niz godina u Švedskoj na privremenom radu.

,, Ko je ovo mogao da uradi nije mi jasno. Da li je neko mislio da je imala novca ili neko ko je poznavao i znao situaciju da je sama, ne znam, uglavnom ovo je tragedija da žena umre u najvećim mukama, navodi Željko.

Foto: V.J.

 

Meštani Mišljenovca još uvek se ne mire sa onim što se desilo u njihovom mirnom selu. Kako ističe Lalica Stoićević (60) prijateljica pokojne Mirjane, zaposlena u privatnoj firmi u Mišljenovcu koja nas je ljubazno primila, prosto ne možes mirno da zaspiš u poslednje vreme a da ne pomisliš šta vas sve može snaći.

,, Jako sam dobro poznavala Mirjanu i toliko sam potresena, da jedva mogu da izgovorim bilo šta. Mira je bila jako dobra žena, poštovale smo se i pomagale i zato me jako žao . To je bila jedna dobra duša.

Foto: V.J.

 

Videh je poslednji put juče kako hoda sa pomagalom, jer se teško kretala. Malo smo popričale i ne mogu da verujem da je to bio naš poslednji susret. Nije se udavala nikada, živela je sama i trudila se svakome da pomogne kad nešto zatreba, bilo da se radi o našim ljudima u Mišljenovcu ili Rabrovu, bilo gde dok je bila sposobna pomagala je oko bolesnih ljudi koji dođu iz inostranstva.

Bila je pomoć u kući i svuda je odlazila vozeći svoj bicikl. Mi smo davno odlazili sa zadovoljstvom kod Mire, brali smo kod nje kukuruz i uvek je bila šala, baš smo se poštovali. To je jedna učena žena, koja je svoj radni vek provela radeću u Požarevcu u preduzeću ,,Moravka,, kaže vidno uznemirena Lalica za Informer.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Petarle

pre 1 godinu

Toliko o sigurnostigradjana u ovoj nasoj jadnoj Srbiji,blage kazne i slabi zakoni i dovode.do ovakvih gnusnih ubistava

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija