• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic.rs/Informer

17.05.2022

17:20

JANJOŠ I BOĆA VRAĆENI U PRITVOR! Odbijen predlog odbrane, glavni pretres za ubistvo MMA BORCA i ranjavanje Goranca zakazan za jun!

prinstscreen youtube

Vesti

JANJOŠ I BOĆA VRAĆENI U PRITVOR! Odbijen predlog odbrane, glavni pretres za ubistvo MMA BORCA i ranjavanje Goranca zakazan za jun!

Podeli vest

Pripremno ročište za ubistvo MMA borca Uroša Stefanovića (27) i ranjavanje Gorana Kovačevića Goranca (48), za koje se terete Dalibor Bogdanović Boća (44) i Daniel Janjoš (43), održano je danas u Višem sudu u Novom Sadu, a kako je za „Blic“ izjavila portparolka Višeg suda Jelena Ostojin, glavni pretres u ovom postupku zakazan je za 15. i 16. jun, u zakonskom roku od 30 dana.

Branioci Dalibora Bogdanovića i Daniela Janjoša predložili su da se njihovim klijentima ukine pritvor ili da se zameni blažom merom, ali je postupajući sudija Vidoje Mitrić taj predlog odbio, tako da su vraćeni u pritvorsku jedinicu Okružnog zatvora u Novom Sadu jer im je ranije pritvor određen do 9. jula.

Podsetimo, Više javno tužilaštvo u Novom Sadu je 11. marta podiglo optužnicu protiv Bogdanovića i Janjoša zbog sumnje da su izvršili krivično delo teško ubistvo i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Janjoš i Bogdanović su nakon ubistva bili u bekstvu, ali je Janjoša skoro dve nedelje kasnije uhapsila policija, dok se Bogdanović sam predao i martu ove godine.

Obojica su danas u sud bili dovedeni iz pritvora, u kojem su od hapšenja, a koji im je poslednjom odlukom suda produžen do 9. jula.

Kovačevića i Stefanovića su napadači presreli kolima u Cankarevoj ulici kod broja 8 u novosadskom naselju Detelinara, nakon čega su njih dvojica pokušali da pobegnu i tada je Stefanović ubijen, a Kovačević ranjen.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija