• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

23.05.2022

07:00

MUČIO JE I LAGAO 20 GODINA, PA JE UBIO! Ispovest prijatelja Paraćinke kojoj je presudio ljubavnik!

Informer

Vesti

MUČIO JE I LAGAO 20 GODINA, PA JE UBIO! Ispovest prijatelja Paraćinke kojoj je presudio ljubavnik!

Podeli vest

Ana Živanović tokom dugogodišnje veze sa oženjenim Vladanom Todorovićem nije smela da mrdne bez njegovog znanja. Govorio joj je šta sme da obuče, s kim da se viđa, a kad ga je ostavila, ubio ju je, priča Anin prijatelj

Moja prijateljica Ana više od 20 godina živela je u paklu dok je bila u vezi sa oženjenim Vladanom Todorovićem, zvanim Vaška. Maltretirao ju je, vređao, govorio joj šta sme da obuče i s kim može da se viđa i merio joj svaki korak. Kad je konačno skupila hrabrost da ga ostavi, monstrum ju je ubio, priča prijatelj Ane Živanović (41) iz Paraćina, koju je ljubavnik Vladan 13. maja izrešetao "škorpionom" u šumarku u selu Šavac.

Ćutala i popuštala

Ana je, prema rečima našeg sagovornika, koji nije želeo da mu objavimo ime, upoznala Vladana kad je imala samo 19 godina.

- Vladan je tada već šest godina bio u braku, a Anu je upoznao kad je počela da radi u njegovom butiku u Paraćinu. Tek je bila raskinula jednu vezu, taj dečko se ubrzo potom oženio, pa je onako ranjiva pala na komplimente i udvaranja proračunatog i prevejanog Vladana - priča naš sagovornik i dodaje:

Foto: Privatna arhiva

Ubijena Ana

- Ana se, nažalost, zaljubila, a Vladan joj je obećavao da će se razvesti i lažima i manipulacijama je držao uz sebe. Vladanova žena je od početka znala za njegovu vezu sa Anom, ali ćutala je...

Prolazili su meseci i godine, a Ana je i dalje verovala Vladanu da će se razvesti i da će s njim zasnovati porodicu.

- Znam, neki će reći: "S njom nešto nije u redu, glupa je i slično", ali ko je znao Anu, zna da je bila predobra i nimalo glupa, uvek nasmejana i pozitivna. Praštala mu je i prelazila preko svih njegovih umobolnih postupaka zato što ga je volela, bila je mlada, verovala je iskusnom manipulatoru... Kad bi ga Ana pitala kad će se razvesti, Vladan bi joj dao stotinu raznih izgovora i razloga ili bi bio nervozan i završavao priču rečima: "Nemoj sad da masiraš mozak. Izašli smo da se opustim malo..."

S vremenom se, kaže Anin prijatelj, udaljila od svih prijatelja, i to zato što joj je Vladan tako naredio.

Foto: Privatna arhiva

Ubica

- Izlazak sa drugaricama joj nije bio dozvoljen jer bi mogla da upozna nekoga. Ako bi joj dopustio odlazak na neku porodičnu proslavu, svaki čas ju je proveravao telefonom. Dešavalo se da se Ana isplače pred odlazak na takvu proslavu, jer joj sve presedne - ističe prijatelj nesrećne Živanovićeve i precizira:

- On je uvek morao da zna šta je Ana obukla, pa ako mu se ne bi svidelo, ona bi morala da se presvuče jer joj je "suknja kratka, pa će da je gledaju, majica ima veliki dekolte, pa je sve na izvol'te". Morala je čak i da mu referiše s kim je sedela i o čemu se pričalo na proslavi. Povrh svega, morala je da krene kući kad joj Vladan to odredi. Osim toga, morala je da mu šalje poruku svaki put kad izađe iz kuće i da mu javi čim se vrati. Da biste bolje shvatili kolika je to kontrola bila, evo jednog detalja. Ana nekud krene kolima, a prethodno se javi Vladanu. Ako bi, po njegovoj proceni, trebalo da stigne na odredište za deset minuta, a ona mu se javi posle 15 ili 17 minuta, odmah sledi ispitivanje: "Kako to i gde si se zadržala?" Pritom, Vladan je živeo kako je hteo, izlazio je, putovao sa ženom, uživao...

Vladanova žena: Ako možete, praštajte

Vladanova supruga je posle krvavog pira u selu Šavac na Fejsbuku zahvalila prijateljima na podršci i pozvala ih da oproste njenom mužu za sve što je uradio:

- Dragi moji, ovim putem želim da se zahvalim prijateljima, porodici, svima koji su podržavali mene i moju ćerku... Želim da Vladanu, ako možete, oprostite za sve što je uradio, a nije trebalo...

Vladan je, inače, tokom prvih desetak godina veze ubeđivao Anu, između ostalog, i da će ostaviti suprugu jer godinama ne mogu da imaju decu, ali je 2011. njegova žena zatrudnela i rodila je ćerku.

Foto: printscreen/Informer

Nesto zločina

- Vladan je tada počeo da ubeđuje Anu da se to desilo neplanirano, da zbog bebe mora malo da odloži razvod, uveravao ju je da sačekaju samo nekoliko godina da dete malo poraste, a ona je i na to pristala. Vreme je prolazilo, a Ana je s Vladanom živela praktično kao u zatvoru. Međutim, poslednjih nekoliko godina, kako je sazrevala, počela je da se "budi" i polako je shvatila da je proćerdala dve decenije sa lažovom i prevarantom i prošle godine, u avgustu, konačno je rešila da ga ostavi. Tada je počeo novi pakao za nju... - objašnjava naš sagovornik.

Jezive provokacije

Prema njegovim rečima, Vladan je počeo da proganja Anu, da joj preti i da je vređa.

- Pratio ju je, snimao, slao joj užasno uvredljive poruke, pa ga je Ana prijavila policiji i dobio je zabranu prilaska od mesec dana. Monstrum se tu nije zaustavio, već je počeo da je provocira i da joj šalje slike sa putovanja sa suprugom i ćerkom, uz komentare: "Vidi šta propuštaš, ti ovakvu porodicu nikad nećeš imati, mogla si ti ovako da uživaš sa mnom... Sad sedi sama kod kuće... Vidi šta ja imam, a ti nemaš ni kučeta ni mačeta. Nisi se ostvarila ni kao žena, ni kao majka." Sa suprugom je 1. maja proslavio 28 godina braka, pa joj je slao slike kako su zagrljeni, sa srcima... Kad je video da Ana ne reaguje na te poruke, Vladan je promenio taktiku, pa ju je molio da mu oprosti za sve što joj je rekao i učinio - ispričao je naš sagovornik.

Vladan je 13. maja nekako nagovorio Anu da dođe po njega, uveravajući je da samo želi još jednom da porazgovaraju, a onda ju je odveo u atar sela Šavac, pa je ubio i nju i sebe.

- Monstrum joj je uzeo mladost zarad ličnog uživanja i zadovoljstva, ne misleći ni sekundu na nju, a onda joj je oduzeo i ostatak života. Njoj neka je laka zemlja, a njemu je i pakao zlatan - zaključuje Anin prijatelj.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nina

pre 1 godinu

Vaška je imala pare izgleda... Gde su roditelji devojaka koje su ovako zloupotrebljene i maltretirane? A i žena je ćutala verovatno isto zbog para. Jadno je to, ko ima lovu može da maltretira dve žene!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija