• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs

27.05.2022

07:36

SAMANTA IZ VLASOTINCA UBIJENA! Nađena u lokvi krvi, policija traga za njenim dečkom!

Facebook

Vesti

SAMANTA IZ VLASOTINCA UBIJENA! Nađena u lokvi krvi, policija traga za njenim dečkom!

Podeli vest

Samnata Vučković (31) početkom aprila pronađena je mrtva u svom iznajmljenom stanu u Vlastonicu, a istraga je pokazala da je ona ipak ubijena

Kako navode mediji, policija je za ovaj zločin osumnjičila njenog dečka D.R. državljanina Severne Makedonije. 

On je odmah nakon zločina pobegao iz Srbije.

Foto: Prinscreen

Ubijena Samanta Vučković

Podsetimo, telo nesrećne Samante pronašla je gazdarica u krevetu, prekriveno ćebetom. Njen momak D.R. sa kojim je tu stanovala je pre toga već nestao.

- Višem javnom tužilaštvu u Leskovcu podneta je krivična prijava protiv D. R, državljanina Republike Severne Makedonije, zbog sumnje da je na svirep način lišio života Vučković Samantu i time izvršio krivično delo teško ubistvo, a koji se u vreme podnošenja krivične prijave nije nalazio na teritoriji Republike Srbije - rečeno je Kuriru u Višem javnom tužilaštvu u Leskovcu.

- Imajući u vidu da se radi o stranom državljaninu, a postupajući u skladu sa Zakonom o međunarodnoj pravnoj pomoći u krivičnim stvarima i Ugovoru između Republike Srbije i Republike Severne Makedonije, upućena je zamolnica Ministarstvu pravde Republike Severne Makedonije za preuzimanje krivičnog gonjenja - naveli su iz ovog tužilaštva.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija