• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs

02.06.2022

12:26

STRAVA I UŽAS U ALIBUNARU! Otac zlostavljao četvoro dece!

Vesti

STRAVA I UŽAS U ALIBUNARU! Otac zlostavljao četvoro dece!

Podeli vest

Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu podnelo je optužni predlog Osnovnom sudu u Pančevu protiv D.B. zbog zapuštanja i zlostavljanja maloletnog lica

Jedno dete je, kako nezvanično saznajemo, primoravao na rad, našao mu posao za dnevnicu u visini od 200 dinara.

Inače, on je rešenjem Centra za socijalni rad Alibunar bio obavezan da pronađe smeštaj za sebe i svoju decu i to stambeni prostor sa osnovnim životnim uslovima gde bi deca mogla da žive i spavaju, a on je, kako je rečeno, pronašao je kuću bez prozora, bez vrata i kupatila, bez struje, u čijem dvorištu se nalazila deponija koja je bila potpuno neočišćena.

Takođe, ostavljao ih je same u kući i nije vodio računa da li deca idu u školu i izvršavaju svoje školske obaveze, zbog čega je jedno dete povereno na čuvanje punoletnoj sestri dok je troje mlađe dece smešteno u hraniteljsku porodicu, zbog čega je predložilo sudu da ga osudi na kaznu zatvora.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija