• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.06.2022

20:10

IZBODEN SAM, POMOZITE MI! Krvavi mladić zapomagao u centru Beograda

Vesti

IZBODEN SAM, POMOZITE MI! Krvavi mladić zapomagao u centru Beograda

Podeli vest

Nepoznati mladić danas je šetao krvav po centru Beograda i dozivao pomoć. On je tvrdio da je izboden nožem dok se teturao ulicama

Krvavi mladić danas je zapomagao da mu treba pomoć zato što ima ubodne rane od noža.

- Umirem, izboden sam. Pomozite mi - vikao je mladić kom su domah pritrčali prolaznici. Oni su zvali Hitnu pomoć koja je prevezla momka u Urgentni centar. 

- Znamo samo da je ranjen. Brzo je prevezen u Urgentni centar, gde će mu biti ukazana dalja pomoć- rekli su u Hitnoj pomoći.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija