• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

09.06.2022

13:30

TUŽILAŠTVO PREDLOŽILO PRITVOR! Saslušani dileri kod kojih je pronađeno pet kilograma  amfetamina

MUP Srbije

Vesti

TUŽILAŠTVO PREDLOŽILO PRITVOR! Saslušani dileri kod kojih je pronađeno pet kilograma amfetamina

Podeli vest

Pred Višim javnim tužilaštvom u Beogradu danas su saslušani G. B. (36) ) i M. I. (39) kod kojih je pre dva dana pronadjeno i zaplenjeno ukukpno pet kilograma amfetamina

Na saslušanju su obojica iznela odbranu, nakon čega je tužilaštvo predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da im odredi pritvor.

Osumnnjičenima se na teret stavlja krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavlјanje u promet opojnih droga.

Foto: MUP Srbije

zaplenjena droga

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu su pregledom vozila kojim je upravlјao G. B, a suvozač bio M. I, pronašli oko dva kilograma amfetamina.
Pretresom stana u kome živi G. B. policijski službenici su pronašli još oko tri kilograma amfetamina i dve elektronske vagice.

Podsećamo da je prošle sedmice za samo tri dana zaplenjeno više od 80 kilograma narkotika i uhapšeno 7 osoba na teritoriji nadležnosti Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, kao i da je po predlogu ovog tužilaštva svim osumnjičena sud odredio pritvor.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija