• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.06.2022

13:46

BEBU ŠUTNUO U GLAVU, PORODILJI POLOMIO REBRA! Monstruozno nasilje u porodici!

RINA

Vesti

BEBU ŠUTNUO U GLAVU, PORODILJI POLOMIO REBRA! Monstruozno nasilje u porodici!

Podeli vest

Danas je u Zaječaru uhapšen N. B. jer je na monstruozan način pretukao svoju nevenčanu suprugu i bebu od četiri meseca

Policiju su pozvale komšije jer su čule buku i zapomaganje nesrećne žene. Oni su odmah izašli na lice mesta, a povređena porodilja je prevezena u Urgentni centar s bebom.

Kako nezvanično saznajemo, žena je doktorima rekla da je beba zadobila jak udarac u glavu jer je otac šutnuo u glavu. Dete je tokom noći zadržano u bolnici radi posmatranja, obavljeni su svi potrebni testovi i analize.

Nakon detaljnih pregleda, beba je puštena otpuštena iz bolnice. Nakon pregleda majke utvrđeno je da ima serijski prelom rebara.

Kako nezvanično saznajemo, osumnjičeni N. B. se posvađao sa svojom nevenčanom suprugom Ž. P. (32) i počeo da je tuče. Udarao je po celom telu, žena je pala, on ju je vukao, udarao i u jednom momentu je izvukao na ulicu. Vukući je tako po asfaltu, odrao joj je celu stranu tela, naneo joj razderotine i sa te strane na koju je vučena polomljena su joj rebra. Po nezvaničnim saznanjima, nevenčani muž je šutnuo njihovu bebu u glavu jer je promašio suprugu.

Osnovno javno tužilaštvo dalo je predlog da se osumnjičenom nasilniku odredi pritvor do 30 dana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
milan lala

pre 1 godinu

Ovog manijaka osuditi na dugogodisnju robiju za pokusaj ubistva bebe i nanosenja teski telesni povreda majci deteta . Manijaka poslati na odsluzenje kazne medju najokorelije kaznjenike da im bude nova mlada.

Sasa pariz

pre 1 godinu

Za to treba strogo kaznjavati takvi agresivci, na povratnika na porodicno nasille treba dozivotna !

NEBOJŠA

pre 1 godinu

МА КАКАВ ПРИТВОР.ОДМАХ У ЗАТВОР И РОБИЈАШЕ ОБАВЕСТИТИ КО И ЗАШТО ДОЛАЗИ .И ТАКО СВИ КОЈИ СЕ ИЗЖИВЉАВАЈУ НАД ДЕЦОМ

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija