• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

30.06.2022

14:16

VIŠI SUD OSLOBODIO OSUMNJIČENOG ZA OBLJUBU DEVOJČICE! Majka ne tereti pedofila TUŽILAŠTVO NAJAVILO ŽALBU ALI I NOVE POTEZE

Vesti

VIŠI SUD OSLOBODIO OSUMNJIČENOG ZA OBLJUBU DEVOJČICE! Majka ne tereti pedofila TUŽILAŠTVO NAJAVILO ŽALBU ALI I NOVE POTEZE

Podeli vest

Viši sud u Beogradu oslobodio je danas Ž. U. (48) iz Beograda optužbi da je 2020. godine obljubio, u to vreme, devojčicu od 13 godina

Naime, kako nezvanično sazanjemo njega je sud oslobodio, a zanimljivo je da se majka nije apsolutno interesovala, da na bilo koji način osumnjičeni odgovara. 

- U ovom postupku devojčici je dodeljen punomoćnik po službenoj dužnosti, koji se, na zahtev njene majke, nije pridružio krivičnom gonjenju optuženog, niti je stavio imovinsko pravni zahtev. Inače, devojčica u ovom postupku ima status posebno osetljivog svedoka. Ona je vise puta menjala svoj iskaz u vezi sa krivičnim delom - rekao je izvor Informera upoznat sa slučajem.

Foto: Pixabay

Ilustracija

Kako smo saznali Više javno tužilaštvo u Beogradu uložiće žalbu na ovu presudu, kojom će tražiti da se odluka preinači, optuženi oglasi krivim zbog krivičnog dela obljuba sa detetom i osudi na kaznu od 10 godina zatvora.


Takođe, Više javno tužilaštvo, će ponoviti zahtev da se od okrivljenog uzme DNK uzorak radi čuvanja u tzv. registru pedofila.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija