• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

30.06.2022

22:08

"ŠTA VAM ŽELIM, TO NE SME NI BOG DA SAZNA" Vapaj majke vozača autobusa koji je poginuo kada je na njega naleteo drogirani mladić bežeći od policije! OTKRILA GDE JE UBICA!

Vesti

"ŠTA VAM ŽELIM, TO NE SME NI BOG DA SAZNA" Vapaj majke vozača autobusa koji je poginuo kada je na njega naleteo drogirani mladić bežeći od policije! OTKRILA GDE JE UBICA!

Podeli vest

Majka poginulog Bojana Peraća, nezadovoljna presudom, najavila je da njihova borba tek počinje

Adam Rakočević (22), koji je prvostepeno je osuđen u Višem sudu u Beogradu na tri godine i dva meseca zatvora jer je 12. februara 2020. godine u Zemunu, bežeći sa "nanogicom" od policije, izazvao stravičan udes u kom je poginuo vozač autobusa Bojan Perać (31), otišao je u Kazneno-popravni zavod Sremska Mitrovica na odsluženje kazne.

Javnost je o ovome obavestila majka poginulog Bojana, koja je nezadovoljna presudom. U svojoj objavi na Fejsbuku, ona ne krije bes. 

"KPZ Sremska Mitrovica je pre nekoliko dana konačno dobila novog stanara na državnoj grbači. Ubica našeg Bojana, Adam Rakočević, konačno je u zatvoru", napisala je ona uz fotografiju svog pokojnog sina, pa dodala:

"Šta vam želim, to ne sme ni Bog da sazna, ali čvrsto verujem u njegovu kaznu, jer samo Bog i može ovoliko nanešenu nepravdu da kazni. Bojane, plavi anđele, ovo je za tebe. Ne stajemo. Tek počinjemo."

Foto: facebook.com

 

Podsetimo, stravična saobraćajka, dogodila se 12. februara 2020. godine oko četiri sata ujutro, kada je Interventna policija u Tršćanskoj ulici pokušala da zaustavi "pežo" kojim je upravljao Adam. Bežeći od patrole, pošto je kod sebe imao drogu i vozio sa privremenom dozvolom, on je dodao gas i proleteo kroz crveno svetlo.

Zatim se u obližnjoj Ulici cara Dušana zakucao u gradski autobus 45 i odbacio ga u suprotnu traku, a na to vozilo je iz drugog pravca naleteo autobus na liniji 15. U sudaru dva autobusa, na mestu je poginuo Perać, koji je tog jutra "petnaesticom" krenuo iz garaže na početnu stanicu.

U strašnom udesu povređeni su i putnica iz "četrdesetpetice" Merima Vučević (53), zatim vozač tog autobusa Dragomir Živković (52), kao i bahati Adam, koji je odmah uhapšen. Test je pokazao da je u krvi imao marihuanu, a tokom uviđaja je u njegovom "pežou" pronađena jedna kesica istog narkotika, za koju je rekao da je bila za ličnu upotrebu.

On je tokom suđenja iskazao žaljenje što je Bojan tako mlad poginuo i izvinio se njegovoj porodici "jer im je upropastio život".

Inače, izricanju presude juče je prisustvovao samo brat stradalog vozača, Boris Perać. Komentarišući visinu kazne, on je ocenio da je ona "smešna" i da šalje poruku da "svako može da ubije i da prođe nekažnjeno":
- Nema dana posle nesreće da mi je majka ustala a da nije uzela lekove za smirenje. Bez njih ne može da preživi ogromnu bol i tugu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
pc

pre 1 godinu

A čiji je taj Adam. Bežao sa nanigicom, nosio drogu, skrivio nesreću i ubio ćoveka koji je vredeo ovoj državi, koji je privređivao svojim radom i plaćao poreze. Dobio je samo tri godine. Bravo za sudije, koliko ste novca uzeli?

Pera

pre 1 godinu

jebes srbiju i njene sudije . .za ovo sranje ja vise ginuti necu ..

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija