• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: RINA

02.07.2022

22:52

TRAGEDIJA KOD UŽICA! Mladić (31) izgubio kontrolu nad traktorom, ispao iz kabine i poginuo!

Vesti

TRAGEDIJA KOD UŽICA! Mladić (31) izgubio kontrolu nad traktorom, ispao iz kabine i poginuo!

Podeli vest

Prilikom teške nesreće mladić je ispao iz kabine, zadobio povrede u predelu glave i izgubio život

Nesreća se dogodila u selu Ribaševina kod Užica, kada je mladić M. J. (31) koji je upravljao traktorom, krećući se ka svojoj kući, iz još uvek neutvrđenih razloga izgubio kontrolu nad poljoprivrednom mašinom i sleteo sa puta.

- Prilikom teške nesreće mladić je ispao iz kabine, zadobio povrede u predelu glave i izgubio život. Na lice mesta je izašla Hitna pomoć koja je mogla samo da konstatuje smrt mladića - potvrđeno je za agenciju RINA.

Saobraćajna policija koja je izašla na lice mesta utvrdiće sve okolnosti koje su dovele do ovog tragičnog događaja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija