• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.K.

08.07.2022

16:17

IZDALO IH SRCE! Malčanski berberin nije jedini zločinac koji je posle infarkta okončao u zatvoru!

printscreen

Vesti

IZDALO IH SRCE! Malčanski berberin nije jedini zločinac koji je posle infarkta okončao u zatvoru!

Podeli vest

Malčanski berberin Ninoslav Jovanović, koji je preminuo u zatvoru u Požarevcu, a bio je osuđen na doživotnu robiju, nije jedini srpski monstrum koga je srce izdalo na izdržavanju kazne ili tokom istrage za nedela koja su počinili

Prošle godine,3. marta, u KPZ Padinska skela umro je Borislav Čolić (52), koji je služio kaznu od 40 godina zatvora zbog toga što je 1997. hladnokrvno ubio tročlanu porodicu Smiljanić, u novosadskom naselju Futog, Čolić je tada likvidirao Dobrivoja Smiljanića, njegovu trudnu ženu Miomirku i trogodišnjeg dečaka Ivana i to dok je mališan sedeo na noši.

- Čolić je 21. februara 1997. godine pozvonio na vrata Smiljanićima u Futogu. Otvorio mu je Dobrivoje i Čolić je na pragu pucao u njega, a potom u Miomirku, koja je bila trudna. U sobi je zatekao njihovog sina na noši. Pucao je i u njega. Njegov zločin zgrozio je i uznemirio čitavu Srbiju – navodi za Informer inspektor novosadske policije u penziji.

Čolić ubio muškarca i njegovu trudnu ženu, pucao u dete na noši 

Motiv zločina, kako je kasnije utvrđeno, bila je pljačka, a Dobrivojev otac je rekao da je iz kuće u kojoj se zločin dogodio nestao kofer sa 100.000 nemačkih maraka.

- Čolić je, dok se sa drugim osuđenicima vraćao sa treninga u teretani, izgubio svest. Komandir koji je bio u pratnji odmah je pozvao zatvorskog lekara koji je Čolića reanimirao do dolaska lekara Hitne pomoći. Lekari Hitne pomoći su po dolasku nastavli sa oživljavanjem osuđenog, ali posle 45 minuta, koliko je ukazivanje pomoći trajalo, on je preminuo – naveli su izvori medija posle Čolićeve smrti.

Čolić je zbog monstruoznog zločina koji je počinio najpre bio osuđen na smrtnu kaznu. Međutim, kako je smrtna kazna ukinuta 2001. godine, zamenjena mu je kaznom od 40 godina zatvora.

Ogulinac silovao pa ubio sedmogodišnju devojčicu

U zatvorskoj bolnici je od srca umro i monstrum iz Ledinaca Mladen Ogulinac(52) koji je u tom fruškorskom mestu 26. juna 2010. najpre silovao, a zatim i ubio sedmogodišnju devojčicu Mariju Jovanović, Posle hapšenja, Ogulinac je upućen na psihijatrijsko veštačenje u bolnicu pri Centralnom zatvoru u Beogradu, ali je 2. avgusta iste godine umro u snu, od infarkta, baš na dan kada je mala Marija trebalo da proslavi osmi rođendan.

Ogulinac je priznao istražnim orgtanima da je počinio monstrozno nedelo. Monstrum je sahranjem na Gradskom groblju u Novom Sadu, u neobeleženom grobu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje
Društvo

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje

U Srbiji se nikada nije gradilo kao u poslednjih deset godina, a kapitalni projekti koje sprovodimo u gotovo svakom mestu dali su šansu za ubrzan razvoj zemlje,dolazak novih investicija i otvaranje radnih mesta ne samo u najvećim gradovima, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da je to novo lice uspešne i razvijene Srbije.

25.04.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija