• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/M.L. /Kurir.rs

10.07.2022

16:14

DETALJI JEZIVOG SUDARA KOD TOPOLE! Automobil izleteo iz sporedne ulice pa se zakucao u njih! POGINULI NAJBOLJI PRIJATELJI

Printscreen/ Pink.rs

Vesti

DETALJI JEZIVOG SUDARA KOD TOPOLE! Automobil izleteo iz sporedne ulice pa se zakucao u njih! POGINULI NAJBOLJI PRIJATELJI

Podeli vest

Mladići Stefan Avramović (23) i Nemanja Živanović (28) nastradali su, a Dušan Srećković teško je povređen u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u selu Kloka kod Topole, kada se automobil zabio u vozilo marke "BMW "u kom su se oni nalazili

Do nesreće je došla kada su se trojica mladića kretala glavnim putem i u tom momentu je, iz za sada nepoznatih razloga, drugi automobil izleteo iz sporedne ulice i zabio se u njihov auto.

- Automobil je izleteo iz bočne ulice i zakucao se vozačevu stranu vozila u kom su se nalazili trojica mladića. Ekipa Hitne pomoći i patrola policije odmah su izašle na mesto nesreće, ali nažalost mogli su samo da konstatuju smrt dvojice mladića, dok je treći sa teškim povredema prevezen u bolnicu - objašnjava izvor Kurira i dodaje:

- Od siline udarca automobil u kom su bili mladići završio je pored puta, a nesrećni momci nisu imali nikakve šanse da prežive direktan udaraca.

Foto: Printscreen/ Pink.rs

 

Kako su ispričali meštani Kloke, gde se dogodila nesreća, svi mladići su iz okolnih mesta Šume i Trnava.

- Svake nedelje imaju ritual, kada su slobodni, da idu da se provozaju, popiju piće i odu na ručak. Tako je bilo i danas, a onda se ovo dogodilo. Reč je o izuzetnim momcima, oni su bili najbolji prijatelji - objašnjavaju meštan.

Prema njihovim rečima ti momci su odrasli zajedno, tako su i otišli. 

- Za njih niko ne može da kaže jednu ružnu reč. Dvojica su bili zaposleni u jednojo fabrici ovde, a pored toga su radili i na poljoprivredi, dok je treći posle srednje škole ostao samo u poljoprivredi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija