• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

10.07.2022

22:42

DEČAK STRADAO KAD JE SKOČIO U VODU I UDARIO GLAVU U KAMEN? Otac stalno plače: "LJUBIO ME JE TOG JUTRA KAO NIKADA DO TAD"

Fejsbuk

Vesti

DEČAK STRADAO KAD JE SKOČIO U VODU I UDARIO GLAVU U KAMEN? Otac stalno plače: "LJUBIO ME JE TOG JUTRA KAO NIKADA DO TAD"

Podeli vest

Dvanaestogodišnji dečak J. M. koji je preminuo u subotu tokom kupanja u Dunavu na Ribarskom ostrvu u Novom Sadu, najverovatnije je udario glavom o kamen u vodi posle skoka

Otac nesrećnog dečaka je prisutvovao tragediji. On je doveo sinove kod prijatelja na splav i dok su njih dvojica majstorisala, dečaci su se kupali. A u jednom momentu deca su počela da vrište:

- Otac J. M. je odmah skočio u vodu i izvukao prvo mlađeg sina. Odmah se okrenuo da izvuče i starijeg J. M. Video je da dete ima modricu na glavi. Izvukao je i njega na obalu, ali bio je bez svesti. Njegov kolega, sa kojim je radio, pokušao je da osvesti dete, davao mu veštačko disanje i masirao srce, ali nije uspevao. Pozvali su Hitnu pomoć koja je ubrzo stigla. Oni su takođe pokušali reanimaciju i odvezli su dečaka u bolnicu - priča rođaka preminulog dečaka.

Dečak je preminuo pre nego što je stigao u bolnicu:

- Tačan uzrok smrti će se znati posle obdukcije, a kako se pretpostavlja, nesrećni dečak je skokom u vodu udario glavom da li u kamen ili čamac, za sada nije poznato. Udarac je bio koban, on je praktično umro ocu na rukama kada ga je izvuko iz reke - objašnjava sagovornik Kurira.

U domu dečaka juče su odzvanjali plač i lelek. Dečakov deda Rade plače i samo ponavlja: "A joj, šta sam dočekao". Stric koji je neoženjen i nema svoju decu, posebno je bio vezan za J. M. I on ne prestaje da plače i prepričava doživljaje koje su njih dvojica imali sve do prekjuče. Kuća je stalno puna ljudi, dolaze prijatelji i komšije da izjave saučešće. Svi su u šoku i ne mogu da veruju da je to istina.

- Otac je pognute glave, plače i ponavlja: "Zašto, zašto?", i priča kako ga je sin tog jutra ljubio i grlio kao nikad do sada. Dejan je inače samohrani otac, jer su posle razvoda dečaci ostali da žive sa njim - kaže naša sagovornica.

Otac je, po rečima komšija, prijatelja i rođaka, uživao sa svojom decom i maksimalno im je bio posvećen. Živeo je sa svojim sinovima sam u kući, dok su deda i stric živeli u drugoj kući u istoj ulici.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija