• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/kurir

14.07.2022

15:17

OVAKO JE DOŠLO DO TRAGEDIJE NA BANJSKOJ STENI! V.M. je sedeo tik uz ivicu provalije, u pokušaju da ustane IZGUBIO JE TLO POD NOGAMA!

instagram/informer

Vesti

OVAKO JE DOŠLO DO TRAGEDIJE NA BANJSKOJ STENI! V.M. je sedeo tik uz ivicu provalije, u pokušaju da ustane IZGUBIO JE TLO POD NOGAMA!

Podeli vest

V. M. iz Beograda nastradao je danas kada je pao sa Banjske stene na Tari u provaliju duboku nekoliko stotina metara.

Kako saznajemo, nesreća se dogodila nakon što je završeno snimanje scene.

- Ljudi sa seta su se raštrkali, a V. M. je seo na samu ivicu Banjske stene. Sedeo je tu neko vreme a onda je ustao. U tom trenutku je izgubio ravnotežu i pao niz liticu od par stotina metara - rekao je izvor sa lica mesta.

Inače, u toku je akcija izvlačenja tela. Kako saznajemo, vatrogasci pokušavaju telo da izvuku nizbrdo ka Drini jer je izvlačenje uzbrdo gotovo nemoguće.

Kako su saopštili iz produkcije "Omega", V. M. je bio scenski rekviziter u ekipi filma "Oluja", i on je u jutarnjim časovima pao sa litice pod okolnostima koje se još utvrđuju.

"Izražavamo duboko žaljenje zbog tragedije koja se dogodila. Izgubili smo našeg prijatelja i saradnika. Duboko saosećamo sa bolom njegove porodice. Trudićemo se da pružimo svu moguću pomoć. Odmah smo preduzeli mere kako bismo utvrdili okolnosti koje su dovele do ovakve nesreće. Bićemo na raspolaganju svim istražnim organima", navodi se u saopštenju produkcije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija