• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I.M.

19.07.2022

13:00

UŽAS! DEVOJČICA ŽRTVA PEDOFILA POKUŠALA SAMOUBISTVO! Dan pre nego što je zlostavljač sebi oduzeo život, NAGUTALA SE LEKOVA!

Vesti

UŽAS! DEVOJČICA ŽRTVA PEDOFILA POKUŠALA SAMOUBISTVO! Dan pre nego što je zlostavljač sebi oduzeo život, NAGUTALA SE LEKOVA!

Podeli vest

Pedofil s nanogvicom čekajući da bude smešten u zatvor pucao sebi u glavu, dan ranije i devojčica pokušala da se ubije

Slučaj procesuiranog pedofila Radoslava K. (58) iz Gornjeg Milanovca u protekla dva dana se pretvorio u još veću tragdiju. Najpre je osuđeni za pedofiliju juče oko podneva počinio samoubistvo u selu Kalimanovići, a dan ranije pokušala je da se ubije i devojčica koju je godinama zlostavljao.

Na sreću, lekari gornjomilanovačke Opšte bolnice su uspeli da spasu život detata. Zlostavljač se nalazio u roditeljskoj kući s nanogicom i za koji dan je trebalo da bude smešten u zatvor. Devojčica je samoubistvo pokušala u svojoj kući u Gornjem Milanovcu, popivši ogromne količine lekova.

Sve vreme istražnog postupka, a i kasnije dok je bio u pritvoru, pedofil je nalazio  način da bude u posrednom kontaktu sa žrtvom. Nakon što je iz pritvora sproveden u roditeljsku kuću, devojčica je taksijem dolazila kod njega. 

Inače, Milanovčanin, pre hapšenja je šest meseci praćen, istrazi je priznao krivično delo obljuba nad detetom, za šta je dobio zatvorsku kaznu u trajanju od šest godina.

Foto: V. Vučićević/Informer.rs

 

- Njihovi telefoni su zaplenjeni istog dana kada je, tada osumnjičeni priveden u policiju. Imamo dokaze da je devojčica, nakon što je njen zlostavljač napustio istražno odeljenje Okružnog zatvora u Čačku, taksijem odlazila kod njega u kuću gde je boravio čekajući da bude sproveden u zatvor - kaže naš izvor iz istrage dodajući da je milanovački Centar za socijalni rad takođe raspolagao tom informacijom i da su zajedničkim radom pokušavali da zlostavljača "uhvate na delu".

- Nepoznanica je kako je zlostavljač stupio u kontakt sa žrtvom, kao i to odakle mu oružje kojim se ubio. Procedura nalaže da se detaljno pregleda objekat i prostor u kojem boravi lice u kućnom pritvoru sa elektronskim nadzorom, što je i učinjeno. Pretpostavlja se da mu je oružje neko naknadno doneo - kaže naš sagovornik.

Majka devojčice štitila zlostavljača?! 

Iz istrage dodaju da se u ovom slučaju išlo na priznanje krivice pedofila, jer se u tom slučaju štiti žrtva, nema svedočenja, naknadnih veštačenja i dodatnih trauma za seksualno zlostavljeno dete.

Ono sa čim se istraga suočavala ranije, bilo je prisutno i sada, a to je nesaradnja, a u konkretnom slučaju podrška majke devojčice, zlostavljaču sa kojim se poznaje od detinjstva.

Foto: printscreen

Hapšenje pedofila

- Dan pre samoubistva zlostavljača, u nedelju je i devojčica izvršila pokušaj suicida, naime ona je popila ogromnu količinu lekova. U ovom slučaju se brzo reagovalo, pa su ovdašnji lekari uspeli da spasu život devojčice, koja se i dalje nalazi u Opštoj bolnici u Gornjem Milanovcu.

Zlostavljač je useo da izvrši uticaj na zlostavljeno dete, predstavljajući sebe kao žrtvu - kaže naš sagovornik dodajući da je nesaradnja majke deteta bila posebna priča.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!
Politika

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!

Srpska lista je danas saopštila da snimak na društvenim mrežama na kojem se čuju izjave Radoice Radomirovića zamenika ministra u vladi Aljbina Kurtija Nenada Rašića i Arbera Vokrija predstavlja "dokaz postojanja i delovanja organizovane kriminalne grupe sa ciljem protivpravnog delovanja i otimanja imovine čiji su vlasnik institucije Republike Srbije", a kako bi sebi odnosno drugim licima pribavili imovinsku korist, odnosno stanove.

26.04.2024

14:21

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17