• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/novosti.rs

09.08.2022

16:04

ONA JE UKRALA BEBU U KRUŠEVCU! Majka deteta objasnila kako je stupila u kontakt sa dadiljom

printscreen facebook

Vesti

ONA JE UKRALA BEBU U KRUŠEVCU! Majka deteta objasnila kako je stupila u kontakt sa dadiljom

Podeli vest

Majka bebe od 40 dana iz Kruševca, koju je kako se sumnja, u Kruševcu otela dadilja J. J. (35), objansila je da ni u jednom trenutku nije posumnjala u ono što se juče dogodilo

Naime, ona je za beogradske medije navela da je sa dadiljom stupila u kontakt preko grube na fejsbuk mreži, kao da ni u jednom trenutku nije posumnjala u nju.

- Javilo se nekoliko žena, javila se i ona, delovala je sasvim normalno. Došla je na intervju. Tražila sam joj na uvid ličnu kartu, pitala da li mogu da fotografišem, rekla je da nema problema. Popričale smo, rekla mi je da čuvala bratovljevu i sestrinu decu. Probali smo dva sata, ona je bila super sa bebom. Uspavala je, opeglala veš, delovala je skroz normalno - rekla je majka za "Novosti".

J.J. je prema njenim rečima odradila je par smena.

- Jednom prilikom sam ona otišla do prodavnice, a J.J. ju je čak zamolila da je zaključa, jer se tako "oseća sigurnije". I to je, pored više momenata, ulivalo sigurnost u pozdanost angažovane bejbisiterke - objasnila je majka bebe. 

Sa majkom bebe, kako je navela dogovoreno da u ponedeljak novorođenče izvede u "Pionirski park". To se i dogodilo.

- Otišla je sa bebom iz stana, trebalo je da im se pridružim malo kasnije. Čim je otišla u park, ona me je kontaktirala, slala mi je slike, evo "beba je super, spavka, milina" Rekla sam "dobro, samo ga pokrij ako bude hladno". To je bila najnormalnija komunikacija. I onda posle nekog vremena, pitam da li stižete, ona je rekla "evo još jedan krug i tu smo". I tako je ona mene porukama zamlaćivala sve vreme, "tu sam", "blizu sam", i posle nekog vremena prestala je da se javlja, postala nedostupna. Onda sam pozvala policiju - ispričala je majka.

Foto: printscreen

Policija brzo reagovala

Trenuci neizvesnosti bili su veoma teški za ovu ženu. Policija je odmah krenula u potragu i prava je sreća što je dete vrlo brzo nađeno.

Ostalo je poznato. Naime, J.J. je bebu odvela u kuću svog bivšeg momka D.S. (40) u naselju Mudrakovac, na periferiji Kruševca.

A pre nego da se odigrala jučerašnja drama, J. J. je u jednom trenutku ispričala K.B. da je imala pobačaj sa prethodnim partnerom.

U porodici bivšeg dadiljinog partnera D.S. U Mudrakovcu su, kako navode "Novosti" bili izričiti u tvrdnji da nemaju veze sa nemilim događajem. Njima se, kako su rekli, došla je sa bebom navodeći i da je njihovo.

D.S. je rekao da nije upleten u otmicu, a J.J. je priznala šta je uradila. Slučaj istražuje Osnovno javno tužilaštvu u Kruševcu, gde je podneta krivična prijava protiv dadilje zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo oduzimanje maloletnog lica.

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija