• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

22.08.2022

17:14

Muškarac vuče devojku po podu, a zatim je ŠUTIRA.. Policija dobila nalog da otkrije IDENTITET OSOBA SA SNIMKA

Instagram/MojBeograd

Vesti

Muškarac vuče devojku po podu, a zatim je ŠUTIRA.. Policija dobila nalog da otkrije IDENTITET OSOBA SA SNIMKA

Podeli vest

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu postupa povodom stravičnog slučaja koji se dogodio na Novom Beogradu, a u kom je mladić brurtalno na ulici tukao devojku

Kako smo ranije izveštavali slučaj je otkriven na društvenim mrežama na kojima se pojavio  uznemirujući video snimak na kom se vidi muškarac prvo vuče žensku osobu po podu, a zatim je i šutira. 

Jeziva scena odigrala se na Novom Beogradu, a sve su zabeležile kamere na zgradi u ulici Milentija Popovića. 

Video je objavljen na Instagram starnici "mojbeo_grad", a muškarac nakon što je bespomoćnu devojku vukao pa zatim i šutirao, na kraju rukom razbija staklo od ulaza u zgradu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

Kako su naveli u Trećem OJT slučaj se dogodio u blizini Sava Centra.

- Upućen je zahtev za prikupljanje potrebnih obaveštenja policiji, u cilju utvrđivanja identiteta lica koja se nalaze u video zapisu i utvrđivanja da li se u njihovim radnjama stiču elementi bilo kog krivičnog dela za koje se goni po službenoj dužnosti - naveli su u tužilaštvu koje je za slučaj saznalo nakon medijskog objavljivanja snimka.

Inače, jezivu scenu na Novom Beogradu,zabeležila je kamera postavljena na zgradi u Ulici Milentija Popovića nakon Bir festa.

"Momak šutira devojku preagresivno vuče, bacaka... Na kraju rukom razbija staklo od ulaza u zgradu - stoji u opisu na Instagramu.

"Dno dna", "I ovo je muškarac?", "Meni ovde deluje kao da su oboje pijani" - samo su neki od komentara besnih korisnika. 

Ono što je takođe razbesnelo građane je, da u trenutku dok muškarac šutira devojku, pored prolazi grupa od nekoliko momaka, ali nikome nije palo na pamet da pomogne.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija