• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.Rafailović

24.08.2022

14:27

SILOVATELJ NEGIRAO DELO, A NJEGOVO ZLODELO PRIJAVILA I KOMŠINICA U AUSTRIJI! Saslušan osumnjičeni za sliovanje bake Svilajncu!

printscreen/pixels

Vesti

SILOVATELJ NEGIRAO DELO, A NJEGOVO ZLODELO PRIJAVILA I KOMŠINICA U AUSTRIJI! Saslušan osumnjičeni za sliovanje bake Svilajncu!

Podeli vest

A. M. (33) iz sela pored Svilajnca saslušan je u tužilaštvu u Jagodini zbog silovanja i batina koje je počinio nad S. M. (79), on je navodno negirao delo koj emu se stavlja na teret ali pritužbe na njegova nedela ne prestaju da dolaze do nas. Poslednji put prijavila ga je komšinica u Austriji

Kako nezvanično saznajemo, A.M. je na saslušanju negirao delo koje mu se stavlja na teret. Nakon saslušanja njemu je određen pritvor. 

I dok on negira delo koje mu se stavlja na teret, do nas dolaze informacije zlodela koje je činio a koje je prijavljeno i u Austriji.

Naime, A.M. je u Austriji za nasilje u porodici prijavila komšinica koja živi ispod njih, a koja je čula kada je rekao ženi da će je ubiti. 

- Ko zna koliko puta je čula i nesrećnu decu koja plaču jer im je otac tukao majku. U svakom slučaju tada je policija došla i podneta je prijava protiv njega. Oduzeta su im deca, a on je dobio meru obaveznog lečenja od alkoholizma. Morao je da ide kod psihoterapeuta, ali on je i njima manipulisao -priča naša sagovornica.

Prema njenim rečima njegova majka je tada iskoristila priliku da podmetne papire ženi A.M. da preuzme starateljstvo. 

- Moja rođaka se borila da vrati decu ali su oni sredili neke papire sa advokatom ispalo je da deca pripadnu babi koja na sve načine pokušava da zaštiti sina - obajsnila je sagovornica Informera i dodala:

- Nažalost moralo je ovako nešto da se desi da državni organi shvate o kakvom nasilniku i manipulatoru je reč i o kakvoj porodici. Moja rođaka je očajna zbog dece, ali ne prestaje da misli i na tu jadnu baku. Otkako se to desilo pita za njeno zdravlje, ona je poznaje i još teže joj je zbog toga - kaže naša sagovornica. 

Inače kako je ranije ona ispričala za Informer žena A.M. koja je u fazi razvoda od nasilnika je skoro sedam godina trpela nasilje. 

- Na početku je tukao samo kad je bio pijan, a nakon toga mu je to postala rutina. Čak je batine od njega dobijala i u vreme trudnoće - rekla je naša sagovornica. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17