• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

31.08.2022

15:20

TUŽILAŠTVO TRAŽI PRITVOR ZA ORGANIZATORE PROSTITUCIJE!

Printscreen MUP Srbije

Vesti

TUŽILAŠTVO TRAŽI PRITVOR ZA ORGANIZATORE PROSTITUCIJE!

Podeli vest

Posebno odeljenje za organizovani kriminal Višeg javnog tužilaštva u Beogradu predložilo je sudu da odredi pritvor članovima organizovane kriminalne grupe, koji se sumnjiče za posredovanje u prostituciji

Tužilaštvo je predložilo da se pritvor odredi Nedi Babić (34) , Samiru Babiću (44), Nini Rangelov (32), Milici Mladenović (26), Milici Obradović (29) i Vesni Vranešević (62), zbog opasnosti od bekstva, uticaja na svedoke i opasnosti da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti ili izvršiti neko drugo krivično delo, saopštilo je to tužilaštvo.

Osumnjičeni su saslušani danas u tužilaštvu, a terete se za krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela i posredovanje u prostituciji.

MADAM NEDA PRODAVALA DEVOJKE, A MUŽ DROGU! Imućnim klijentima "robu" nudili preko sajta, EVO PO KOJOJ CENI!

Kako je MUP juče saopštio, oni su od novembra 2021. do jula ove godine organizovali prostituciju putem pojedinih sajtova za oglašavanje, podsticali, navodili i učestvovali u posredovanju u vršenju prostitucije više osoba ženskog pola na teritoriji Beograda.

Takođe, kako se sumnja, oni su organizovali predaju više osoba ženskog pola trećim licima, korisnicima usluga u cilju pružanja seksualnih usluga, a novac stečen na taj način delili su između sebe u skladu sa zadacima koje su obavljali i sa tim novcem su pokrivali i troškove koje su imali tokom obavljanja ovih nelegalnih radnji.

Prilikom pretresa, kod osumnjičenih su pronađeni mobilni telefoni i SIM kartice korišćene pri izvršenju krivičnog dela, kao i uplatnice sa izvršenim transakcijama novca.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija