• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

06.09.2022

09:48

NAJNOVIJI DETALJI U SLUČAJU MRTVE BEBE! Majka krila trudnoću ... IMA JOŠ DVOJE DECE

Pixabay/Pexels

Vesti

NAJNOVIJI DETALJI U SLUČAJU MRTVE BEBE! Majka krila trudnoću ... IMA JOŠ DVOJE DECE

Podeli vest

L. J. (32) majka novorođenčeta koje je preminulo u Čenti kod Zrenjanina u blnicu se javila kada joj je pozlilo u autobusu za Beograd

Kako nezvanično saznajemo ona se navodno porodila u subotu, a dva dana kasnije se saznalo za slučaj. 

- L.J. ima dvoje starije dece, u ponedeljak je krenula sa detom od 12 godina u Palmotićevu kod lekara. U autobusu joj je pozlilo i tada je prevezena u bolnicu. Lekarima je ispričala da se porodila i da je dečak rođen mrtav - objasnio je izvor Informera upoznat sa slučajem. 

Kako smo ranije izveštavali, majka bebe je, navodno objasnila da je dete rođeno mrtvo i da ga je umotala u ćebe i ostavila kod vrata. 

Foto: Shutterstock

 

Prema našim nezvaničnim saznanjima L.J. je sve vreme krila trudnoću. 

- Ona živi sama sa decom. Navodno je krila trudnoću jer muškarac s kojim je bila nije hteoda prizna dete i otišao u Nemačku - rekao je naš sagovornik. 

Inače, telo novorođenog dečaka preneto je na obdukciju kako bi se utvrdio uzrok smrti. 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija