• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.Rafailović

06.09.2022

10:20

TUČA I PUCNJAVA U KALUĐERICI! Jedan ranjen, drugi IZBODEN šrafcigerom!

Beta

Vesti

TUČA I PUCNJAVA U KALUĐERICI! Jedan ranjen, drugi IZBODEN šrafcigerom!

Podeli vest

M.V. (28) ranjen je sinoć u Kaluđerici kada ga je nepoznati napadač upucao u rame, drugi muškarac šrafcigerom uboden u tuči

Kako nezvaničo saznajemo pucnjava se dogodila oko 22 sata u Kaluđerici opština Grocka.

- Mladić je sinoć zatražio pomoć u Domu zdravlja u Grockoj, a nakon toga je prevezen na ortopediju na Banjici. Sumnja se da je reč o lakšoj povredi ramena - rekao je izvor Informera upoznat sa slučajem. 

Kako je objasnio o ranjavanju je obaveštena policija međutim ranjeni mladić nije želeo da sarađuje.

- Nije odgovorio na pitanje šta se dogodilo, odnosno nije želeo da kaže ko je pucao i da li je on bio meta - rekao je naš sagovornik.

Foto: Tanjug

 

Nažalost ovo nije jedini incident koji se sinoć dogodio u Kaluđerici kada je kako se sumnja Srđan A. (32) šrafcigerom  zadao ubode u grudi i desnu ruku Nenadu C. (39). 

- Dvojica muškarca takođe su zadobili lake telesne povrede u tuči koja se dogodila na autobuskoj stanici oko 23.30 sati. Nije poznato oko čega su se posvađali, ali jedan od njih je imao šrafciger, te je njime ubo drugog - objasnio je sagovornik Informera.  

Policija je obavila uviđaj i u ovom slučaju, a kako nezvanično saznajemo protiv njih će najverovatnije biti podnete prijave u redovnom postupku. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija