• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/telegraf

15.09.2022

10:23

KLINAC PIJAN U BMW-U ZAKUCAO SE U BANDERU! U saobraćajnoj nesrećI u Sopotu  teško povređeni golobradi vozač i suvozač

Vesti

KLINAC PIJAN U BMW-U ZAKUCAO SE U BANDERU! U saobraćajnoj nesrećI u Sopotu teško povređeni golobradi vozač i suvozač

Podeli vest

Uviđaj je u toku

Automobil BMW naleteo je, jutros, velikom brzinom na banderu u Sopotu. Od vozila ostala je samo olupina.

Policija je na uviđaju, a u Urgentni centar primljena su dvojica mladića.

Vozilo je pri udaru potpuno uništeno, kako saznajemo, vozač star 22 godine imao je preko 3 promila alkohola u krvi, a sa njim se u automobilu nalazio drug.

Obojica su sa teškim povredama prevezeni u Urgentni centar, ali njihovo stanje za sada nije poznato.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pera

pre 2 godine

Ne prestajemo da se čudimo kako se mladi ljudi ubijaju u BMW-u. Bilo bi možda bolje upitati slatkog taticu zašto je sinu dao tako brza, skupa i opasna kola i koja je to kontrola deteta kad se naroka sa 3% alkohola u krvi. Moje je pitanje - gde su roditelji????????? Zašto se roditelji na kažnjavaju ???????

sledeća vest

Vesti

Izložba koju vredi posetiti! Fondacija "Za srpski narod i državu" prikazala sve srpske državne zastave kroz istoriju i pokrenula projekat njihove digitalizacije (FOTO)
Društvo

Izložba koju vredi posetiti! Fondacija "Za srpski narod i državu" prikazala sve srpske državne zastave kroz istoriju i pokrenula projekat njihove digitalizacije (FOTO)

Srbija je odlučna da nastavi da pravi važne korake u očuvanju nacionalnog identiteta. U okviru inicijative Fondacije “Za srpski narod i državu” uskoro će biti započet proces digitalizacije zvaničnih verzija svih zastava Srbije, od istorijskih do savremenih, što omogućava trajno čuvanje, jednostavniji pristup i lakšu promociju ovih nacionalnih simbola u modernom digitalnom dobu.

15.09.2024

19:54

TV

Dragan Đilas - Mefisto srpske opozicije! Svako ko mu se zameri postaje politički pokojnik! (VIDEO)
Live TV

Dragan Đilas - Mefisto srpske opozicije! Svako ko mu se zameri postaje politički pokojnik! (VIDEO)

Dragan Đilas već deset godina kontroliše skoro sve manje stranke, što novcem, što uticajem. Kontroliše kompletnu garnituru opozicionih medija, a svako ko mu se suprostavi biva satanizovan u njima. Da li je on "crna rupa" opozicije? Na ovu temu u "Otvorenom studiju" su govorili direktorka "Studija B" Ivana Vučićević, poslanik Srpske napredne stranke Radoslav Milojičić Kena i predsednik Narodne stranke Vladimir Gajić.

15.09.2024

20:00

Putin pravi lek za besmrtnost? Isplivala strogo čuvana tajna! (VIDEO)
Live TV

Putin pravi lek za besmrtnost? Isplivala strogo čuvana tajna! (VIDEO)

Kremlj je čitavoj vojsci lekara i naučnika naredio da podnesu izveštaje o napretku u borbi protiv starenja ćelija, što bi produžilo životni vek do neslućenih granica. O tome su u Vikend Info jutru govorili Drina Pešić, balerina i Miodrag Đokić, doktor stomatologije i antiejdžing medicine.

15.09.2024

15:00

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija