• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer/D.S.

29.09.2022

14:41

SARA JE BILA NA IVICI ŽIVOTA I SMRTI! Majka Uki Ku o jezivom nasilju nad njenom ćerkom: 15 minuta ju je DAVIO!

facebook/instagram printscreen

Vesti

SARA JE BILA NA IVICI ŽIVOTA I SMRTI! Majka Uki Ku o jezivom nasilju nad njenom ćerkom: 15 minuta ju je DAVIO!

Podeli vest

Dijana Marinković, majka Sare H. (19) koju je navodno brutalno pretukao suprug Damjan (23), ispričala je da nije mogla ni da sanja da je njen zet navodno sposoban da napadne ženu koja se porodila pre samo dva meseca

Sara H. , rođena sestra tik-tokerke Une Kablar, poznate kao Uki Q, pretučena je sinoć u stanu u Rakovici. Una je vest o tome, uz slike povreda koje je njena sestra zadobila objavila na svom Instagramu. Ona je do detalja opisala šta se desilo, okačila i fotografiju zeta koji je navodno počinio to delo, a sada se oglasila i njihova majka, Dijana Marinković:

Foto: Instagram/printscreen

Uki Ku

- Ćerka mi se, hvala bogu, oporavlja. Uznemirena je, teško guta od otoka, ne seća se svega što se dogodilo. Ovako nešto nismo očekivali, nismo se nadali. Damjan je delovao kao dobar i fin mladić, ozbiljniji od svoje generacije, stalno je postio i često je išao u crkvu, a ispostavilo se da je monstrum - rekla je Dijana za Kurir:

- Kada je sinoć napao moje dete, 15 minuta ju je davio, lupao joj glavom u pločice, ona se onesvešćivala, bukvalno se borila za život. Na kraju ju je osvestio i rekao da će je voditi u bolnicu. Hteo je da bebu ostave kod kuće, ali ju je Sara zgrabila i povela, a Damjan ih je ostavio u bolnici i pobegao u mrak dok nisu došli njegovi roditelji - navodi majka i objašnjava da su ćerke i beba sada kod nje i da su oni izuzetno složna i velika porodica koja će ovo prebroditi.

Dijana ističe da ćerka i zet navodno ranije nisu imali ni približne nesuglasice.

Foto: Printscreen/Instagram

Povrede koje je zadobila Sara H.

- Oni se jesu svađali zbog njegove mame, ona im se dosta mešala u brak. Da sam ikada pomislila da mom detetu nešto fali, da se dešava, pa zaštitila bih je! Sara je znala da od nas uvek ima podršku, da može sve da kaže i da ima gde da se vrati.

Kada su u bolnicu došli roditelji Dijaninog zeta, oni su, kako tvrdi, navodno počeli da brane sina.

Foto: Printscreen/Instagram

Povrede koje je zadobila Sara H.

- Otac je ponavljao da je ponosan na njega i da će biti još ponosniji, što je zvučalo kao pretnja. Majka je vikala da njen sin nikada ne bi tako postupio. Na kraju je izgovorila da je moja ćerka kriva i da "ko zna šta je ona rekla". Odgovorila sam joj da se uvek mogu razvesti, ne moraju da se tuku.

Kako ističe, najvažnije joj je sada da se Sara oporavi i da se sve završi dobro. Porodica će, kako kaže, angažovati advokata.

- Želim da apelujem na druge žene da prijave nasilje, da se nijednoj porodici ne dogodi ovo što je nama.

Živeli iznad poslovnog prostora

Danijela Marinković kaže da je porodica njenog zeta imućna, ali da Sara i Damjan nisu živeli u zajednici sa roditeljima.

- Oni imaju privatni biznis koji im je ostao još od dede, pa su njih dvoje sa bebom živeli u apartmanu iznad privatnog prostora. Tu se nasilje i dogodilo - kaže Dijana.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sanja

pre 1 godinu

te devojke se mire i svadjaju,primaju udarce,pa se vracaju...sve zbog toga sto nemaju samopouzdanje i sto financijski ovise o muzu....opet ce se ona sa njim pomiriti-99%

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!
Politika

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!

Narodna Skupština Republike Srbije, Ministarstvo informisanja i telekomunikacija, Udruženje poslovnih žena Srbije i Program Ujedinjenih nacija za razvoj, svečano su obeležili Međunarodni dan devojčica u sektoru informaciono-komunikacionih tehnologija, u Domu Narodne skupštine Republike Srbije.

25.04.2024

16:35

Srpska lista: Od dolaska Kurtija na vlast zabeleženo 500 napada na Srbe!
Politika

Srpska lista: Od dolaska Kurtija na vlast zabeleženo 500 napada na Srbe!

Napad i pljačka Petra Kostića (20) pre dve noći u centru Kosovske Mitrovice nedaleko od glavnog gradskog šetališta, vrtića i osnovne škole od strane grupe Albanaca je 500. etnički motivisan napad od dolaska na vlast Aljbina Kurtija što je i najbolja slika i prilika njegovog odnosa prema Srbima i svemu što je srpsko, saopštila je danas Srpska lista.

25.04.2024

16:34

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija