• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

06.10.2022

21:49

UŽAS KOD PIROTA! Voz pregazio grupu migranata, ima POGINULIH

Andrew Matthews/PA via AP

Vesti

UŽAS KOD PIROTA! Voz pregazio grupu migranata, ima POGINULIH

Podeli vest

Teretni voz je večeras naleteo na veću grupu migranata nedaleko od Pirota

Mašinovođa je prijavio da je naleteo na grupu ljudi koja se kretala prugom, pišu Novosti.

Prema prvim informacijama poginule su dve osobe. Policija i Hitna pomoć su krenuli na mesto nesreće, i strahuje se da broj žrtava može biti veći. 

Posao spasilačkim službama otežava nepristupačan teren.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rade

pre 1 godinu

Odkud migranti na nepristupačnom terenu, šta su tamo tražili i šta su tamo radili. Da li neko u Srbiji vodi računa o njihovom dolasku, i o njihovom kretanju. Šta gospoda policija radi po tom pitanju. Oni će kao po običaju, ako do nečega dođe, sigurno doći da izvrše uviđaj na licu mesta. Za to su eksperti, a da nešto spreče, i preduhitre e to je malo teža stvar bar za njih ! ! ! ! ! Nema pozornika ni u gradovima, a kamo li na nepristupačnim predelima. Gospoda sedi u kancelarijama pored računara i uživa...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija