• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.R.

19.10.2022

11:08

RADNIK OBEZBEĐENJA DAO BRAĆI KLJUČ DA IZVRŠE PLJAČKU! Opljačkane prostorije Prajd info centra u Beogradu

J. Rafailović/Informer

Vesti

RADNIK OBEZBEĐENJA DAO BRAĆI KLJUČ DA IZVRŠE PLJAČKU! Opljačkane prostorije Prajd info centra u Beogradu

Podeli vest

Radnik obezbeđenja N.S. (21) i njegova braća N. S. ( 19) i J. S. (17), brzom i efikasnom akcijom policajaca u PS Stari Grad, privedeni su zbog sumnje da su pre neki dan opljačakli prostorije Prajd info centra u Centru Beograda i iz njega izneli ukupno 99.600 dinara

Kako nezvanično saznajemo braća su sinoć privedena u Policijsku stanicu na čijoj se teritoriji pljačka i dogodila. 

- Sumnja se da je najstariji brat N.S., koji je bio zaposlen kao obezbeđenje "Prajd info centra", dao mlađem bratu N.S. ključeve od prostorija i da je on na taj način ušao sa mlađim bratom i izvršio pljačku - objasnio je izvor Informera upoznat sa slučajem.

Foto: informer.rs M.Š.

 

Kako je naveo slučaj je prijavljen policiji koja obavila uviđaj. 

- Pregledani su snimci video nadzora i operativnim radom policija je u kratkom roku uspela da identifikuje pljačkaše, ali i da ih uhapsi. Nakon što su privedeni u policijsku stanicu oni su, navodno, priznali delo koje im se stavlja na teret - rekao je naš sagovornik i dodao da su braća poznata policiji odranije.

Кrivične prijave protiv braće će biti podnete u redovnom postupku Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija