• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/blic

22.10.2022

13:06

STUDENTKINJA IZ SRBIJE UBIJENA U ŠPANIJI! Završena istraga nesreće u kojoj je poginula Andrea Perić, EVO REZULTATA

printscreen/društvene mreže

Vesti

STUDENTKINJA IZ SRBIJE UBIJENA U ŠPANIJI! Završena istraga nesreće u kojoj je poginula Andrea Perić, EVO REZULTATA

Podeli vest

Španska policija završila je istragu oko nesreće u kojoj je letos poginula Andreja Perić (21), studentkinja treće godine Ekonomskog fakulteta u Nišu. Tada je stradao i Andrejin dečko, Španac Alvaro M. M. (21), a žena (67) koja se zakucala u njihovo vozilo odgovaraće za ubistvo iz nehata, pišu lokalni mediji.

Tragedija se dogodila 13. jula u u gradu Espinosa del Kamino. Na osnovu istrage koja je trajala tri meseca utvrđeno je da 67-žena krenula u nedozvoljeno preticanje kamiona.

Bilo je 22.35 časova kada je putnički automobil koji je preticao kamion uleteo u levu traku ispred „forda“ koji se pravilno kretao svojom desnom trakom u suprotnom smeru - piše elnortedecastilla.es.

Andreja je bila u „fordu“ sa dečkom i njegovom sestrom (29). Nakon udesa njihovo vozilo se prevrnulo i bio je potpuno uništen. Oni su bili zarobljeni sve dok vatrogasci nisu stigli i izvukli ih iz olupine. Sestra stradalog mladića i žena koja je izazvala udes prošli su s povredama.

- Iz iskaza svedoka i tragova pronađenih na mestu, kao i oštećenjima na vozilima, bilo je moguće utvrditi putanje kojima su se svi kretali nekoliko trenutaka pre sudara i precizirati mesto gde je došlo do sudara.

Kao rezultat toga, potvrđeno je i postojanje veoma teške povrede Opštih saobraćajnih propisa, prilikom izvođenja manevara nedozvoljenog preticanja koji je doveo do saobraćajne nezgode u kojoj su poginule dve osobe, a za koju se vodi istraga protiv vozača nasilnika. Navodni počinilac krivičnog dela ubistva iz nehata predat je Istražnom sudu u Brivijesci - navodi španski portal.

Stradala Andreja bila je u Španiji na razmeni studenata.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija