• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.Rafailović

31.10.2022

16:24

ZA SAT VREMENA IZGUBILI SVE ŠTO SU GODINAMA STICALI! Porodica Živanović sa bebom čekaće zimu na zgarištu ukoliko im ne pomognemo!

printscreen

Vesti

ZA SAT VREMENA IZGUBILI SVE ŠTO SU GODINAMA STICALI! Porodica Živanović sa bebom čekaće zimu na zgarištu ukoliko im ne pomognemo!

Podeli vest

Tomislav Živanović iz Obrenovca u požaru, za sat vremena izgubio je kuću, u koju je sa porodicom godinama ulagao. Nesrećni čovek sa suprugom ima bebu staru svega godinu dana i roditelje, pomozimo im da zimu ne sačekaju na zgarištu

Kako je Živanović, za Informer objasnio, požar je izbio u petak na subotu oko ponoći, a krenuo je eksplozijom iz kotlarnice. 

- Sreća u nesreći je da sam veče pre toga suprugu i dete odvezao kod njenih, jer da su bili tu sumnjam da bi preživeli, beba sigurno ne bi - priča Živanović dok se priseća užasne noći. 

Foto: Privatna arhiva

 

Prema njegovim rečima u noći između petka i subote probudila ga je eksplozija.

- Verujem da bi se i ja ugušio da nije bilo nje. Odmah sam osetio dim, ali dok sam izašao iz kuće plamen je već gutao sve pred sobom. Zvao sam vatrogasce i oni su ljudi brzo stigli, ali plamen je toliko bio veliki da je bilo nemoguće bilo šta uraditi - objašnjava naš sagovornik i dodaje da je sreća da niko nije nastradao. 

Kako je objasnio dok nisu kupili kuću bili su podstanari. 

- Kao mravi smo ulagali koliko smo mogli 11 godina. Sve je nestalo za sat vremena - ističe Tomisalv koji se bavi odgajivanjem pasa. 

APEL

Novac možete uplatiti na njegov račun

PAYPAL Tomislav_zivanovic@yahoo.com

ili na dinarski račun supruge

Ivana Zivanoivc br 160-6000000981237-94

I na devizni raču majke

Andja Jerinic br RS35160600000084657478

Prema njegovim rečima, supruga mu je na porodiljskom bolovanju, roditelji nezaposleni te nema načina da do zime obezbedi normalne uslove za život svojoj porodici. 

Foto: Privatna arhiva

Posle požara

- Srećom imam prijatelje koji su odmah pritekli u pomoć, hvala im na tome. Svakome ću onako kako znam da se odužim. Međutim, mnogo je novca potrebno da bi mogli da se vratimo u kuću. Bukvalno opet idemo od nule - objašnjava Tomislav dok nam pokazuje fotografije na kojima se između ostalog vidi potpuno uništena spavaća soba i krevetac u kom je njegovo dete spavalo. 

Foto: Privatna arhiva

Ovako je izgledala kuća pre požara

 Kako je naveo u pomoć su pritekli i njegove kolege koje će humanitarno održati izložbu pasa.

- Izložba pasa Rotvajlera biće održana u Kragujevcu 5.11. pod pokroviteljstvom svih odgajivača Rotvajlera i kinološkog saveza Srbije sav prihod od izložbe biće nam doniran za obnovu kuće - kaže Tomislav i koristi priliku da se zahvali. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!
Fudbal

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!

Sezona u evropskim klupskim takmičenjima ulazi u samu završnicu. Odigrani su svi revanš mečevi četvrtfinala u Ligi šampiona, Ligi Evrope i Ligi konferencija i poznati su svi polufinalni parovi. Ono što odmah privlači pažnju jeste da engleska Premijer liga u završnici kontinentalnih takmičenja ima samo jednog predstavnika! Iako važi za ligu u kojoj se igra najbolji fudbal, Englezi su ove sezone doživeli debakl! Postavlja se pitanje, da li je to samo izolovan incident ili nagoveštaj da u evropskom klupskom fudbalu duvaju neki novi vetrovi?

19.04.2024

13:44

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija