• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/MUP

01.11.2022

13:42

Pripadnici MUP-a, SBPOK-a uhapsili su tri osobe radi vršenja krivičnih dela i falsifikovanje isprave (VIDEO)

printscreen

Vesti

Pripadnici MUP-a, SBPOK-a uhapsili su tri osobe radi vršenja krivičnih dela i falsifikovanje isprave (VIDEO)

Podeli vest

F. R. (42), H. L. (35) i D. K. (31) iz Novog Pazara uhapšeni su zbog sumnje da su su se tokom dužeg vremenskog perioda bavili izradom falsifikovanih ličnih dokumenata

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, SBPOK-a, Odeljenja za suzbijanje organizovanog finansijskog kriminala, u saradnji sa policijskim službenicima Službe za borbu protiv terorizma i ekstremizma, uhapsili su trojicu muškaraca iz Novog Pazara, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela i falsifikovanje isprave.

Osumnjičeni se terete da su se tokom dužeg vremenskog perioda bavili izradom falsifikovanih ličnih dokumenata.

Komplete ličnih dokumenata - lična karta, pasoš i vozačka dozvola su, kako se sumnja, prodavali po ceni od 500 evra. Prilikom hapšenja, kod F. R., za koga se sumnja da je organizator organizovane kriminalne grupe, pronađeno je i privremeno oduzeto deset falsifikovanih kompleta bugarskih ličnih dokumenata.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Tužilaštvu za organizovani kriminal.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija