• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/I. M.

06.11.2022

21:00

UMRO NA LJUBAVNICI I ZAVADIO POLA ČAČKA! Tragična švaleracija u Šumadiji o kojoj bruji Srbija!

Clipart/Fotoilustracija

Vesti

UMRO NA LJUBAVNICI I ZAVADIO POLA ČAČKA! Tragična švaleracija u Šumadiji o kojoj bruji Srbija!

Podeli vest

Ugledni privrednik (60) iz okoline Čačka, koji je u četvrtak umro tokom seksa u hostelu sa znatno mlađom udatom ljubavnicom, danima je glavna tema u tom gradu, ali i u čitavoj Srbiji. Dok jedan broj Čačana s osmehom i odobravanjem priča kako je švaler umro "slatkom smrću", drugi ga žestoko osuđuju.

Sa istim žarom Čačani ogovaraju i njegovu ljubavnicu, koja je zbog seks-skandala ostala bez muža!

Zadesna smrt

Kako je utvrđeno istragom, nesrećni 60-godišnjak preminuo je tokom seksa od posledica srčanog udara.

- Njegova ljubavnica je, čim je videla da mu je pozlilo, pobegla iz sobe, ali je usput zamolila zaposlene u hostelu da pozovu Hitnu pomoć. Međutim, njenom ljubavniku nije bilo spasa, a u čaši pored kreveta u sobi pronađen je erektilni stimulans razmućen u vodi. Ljubavnica je iste noći identifikovana i dala je iskaz u policiji, ali protiv nje neće biti sproveden nikakav sudski postupak, pošto je tužilaštvo konstatovalo da je smrt privrednika zadesna, kao posledica infarkta - objasnio je naš izvor iz istrage.

Čim se pročulo za tragičan seks-skandal u Čačku, porodice dvoje ljubavnika postale su izložene ogovaranju i sramoti.

Dobro upućen sagovornik Informera otkriva da je preminuli Čačanin godinama imao proizvodnju modne konfekcije i izrađivao je odevne predmete za poznate modne kreatore u Beogradu.

- Rođaci i prijatelji preminulog negoduju zbog neviđenog interesovanja javnosti, budući da su i njegova porodica, kao i porodica ljubavnice, u potpunom haosu - rekao je naš sagovornik.

To potvrđuje i rođak preminulog, koji je zamolio novinare da "njegovoj familiji više ne staju na muku".

- Dovoljno je što je zbog svega ovoga pukla bruka i u Čačku se danima samo o tome govori. Mnogi u Čačku sad pljuju mog mrtvog rođaka, ali ne sviđaju mi se ni komentari onih koji ga kobajagi hvale, pričaju o nekoj "slatkoj smrti" i kako bi i oni voleli tako da završe... Mi pripremamo njegovu sahranu, a ne znamo još ni da li će poslednjem ispraćaju prisustvovati njegova supruga, pošto je u prvom trenutku bila veoma ljuta. Verujem da ju je sve ovo strašno pogodilo. Pritom, trpimo i veliki pritisak porodice ljubavnice, jer je ovom sramotom rasturena i njena porodica - kaže rođak preminulog.

Porodice u rasulu

I prijatelj pokojnog privrednika kazao nam je da su porodice ljubavnog para u potpunom rasulu.

- Svi su ljuti, u obe porodice, bes pršti na sve strane! Najveća muka je što Čačak nije tako velik grad i svi se poznaju. Moj prijatelj je bio ugledni privrednik, donator, važio je za porodičnog čoveka. O njegovoj ljubavnici neću da komentarišem, ona ima muža i decu, pitajte nju za izjavu, svi znamo ko je ona - kazao je on.

Sobarice: Kad bismo mi progovorile...

Foto: Shutterstock

U razgovoru sa zaposlenima i vlasnicima čačanskih hostela saznali smo da bi oni odavno mogli da stave ključ u bravu da im nije tajnih ljubavnih parova koji im svakodnevno pune sobe.
- Pa mi kada bismo progovorile i kad bise objavilo sve što imamo na video-kamerama, pola Čačka bi se razvelo - priča nam jedna sobarica, i dodaje:
- Sobe se obično rezervišu dan unapred, a iznajmljuju se uglavnom u vreme radnog vremena, to je takozvana produžena pauza za doručak. Klijentela je šarenolika, ali najčešće su to stariji muškarci sa ekstremno mladim ženama. Evo, pre neki dan došao nam je gospodin koji sigurno ima više od 70 godina, s devojkom koja teško da je prešla dvadesetu...


 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija