• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

11.11.2022

15:35

VRAČARCI UBIJALI BEZ PARDONA! Ovo su likvidacije za koje su osumnjičeni

Vesti

VRAČARCI UBIJALI BEZ PARDONA! Ovo su likvidacije za koje su osumnjičeni

Podeli vest

Policija je privela 17 lica zbog sumnje da su izvršili krivično delo udruživanje radi vršenja krivičnih dela i više krivičnih dela teško ubistvo, a među uhapšenima su Uroš Piperski, Luka Cerović i Nikola Kačarević. Kako se saznaje, osumnjičeni se terete za tri likvidacije - Aleksandra Halabrina, Dragana Ristića Čađe i Aleksandra Šarca,

Kako saznajemo, privedenima se na teret stavljaju tri ubistva i pet pokušaja ubistva.

Dragan Ristić Čađo ubijen je 10. septembra 2020. godine u Kaluđerici. Kobnog dana, Ristić je izašao iz svog „audija“, kao i suvozač iz automobila „pasat“, koji ga je udario na uglu Smederevskog puta i Ulice proleterskih brigada. Napadač mu je tada pucao u glavu i grudi, a potom ga „overio“.

Drugo ubistvo je likvidacija Aleksandra Halabrina, koja do danas nije rešena. Halabrin iz Janošika kod Alibunara, nestao je 20. marta 2020. godine na Banjici u Beogradu, a njegovo telo pronađeno je mesec dana kasnije u mestu Parcani kod Sopota.

Telo Halabrina pronađeno je zakopano u selu kod Sopota, sa prostrelnom ranom na glavi, a tokom istrage utvrđeno je da je mladić ubijen iz vatrenog oružja. Halabrin je, prema pisanju medija, bio blizak sa Nenadom Alibegovićem zvanim Alibeg, nekadašnjim vođom grupe „Zabranjeni“.

Treća likvidacija je ubistvo Aleksandra Šarca. Šarac, inače pripadnik međunarodne bande „Pink panteri“, ubijen je oktobra 2020. u garaži TC Ušće.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marko Milošević

pre 1 godinu

Hoće li Rošavi i Danilo Vučić da pobegnu iz Srbije kad padne SNS mafija?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija