• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

04.12.2022

10:04

UČENIK IZ TRSTENIKA KOJI JE IZMAKAO STOLICU PROFESORKI POKUŠAO DA SE UBIJE?! Otac potvrdio - primljen je u bolnicu u toku noći!

RINA

Vesti

UČENIK IZ TRSTENIKA KOJI JE IZMAKAO STOLICU PROFESORKI POKUŠAO DA SE UBIJE?! Otac potvrdio - primljen je u bolnicu u toku noći!

Podeli vest

Otac učenika N .Ž. (17), koji je izmakao stolicu profesorki 9.novembra u Tehničkoj školi u Trsteniku, prijavio je da je noćas njegov sin pokušao da izvrši samoubistvo

Kako je prijavljeno, đak, koga procesuira Više javno tužilaštvo u Kruševcu zbog teškog incidenta i za koga je direktor ranije doneo predlog o isključenju iz škole, pokušao je da se obesi, pišu Novosti.

Sanitet hitne pomoći iz Trstenika, brzo je stigao na lice mesta u selo odakle je učenik i on je transportovan do kruševačke bolnice u svesnom stanju. Oko 1 sat, primljen je u šok sobu Odeljenja za intenzivnu negu kruševačke Opšte bolnice i njegovo stanje je stabilno.

Više javno tužilaštvo u Kruševcu podnelo je prošle nedelje zahtev za pokretanje pripremnog postupka protiv N.Ž i učenika I. K. (17), a zahtev za postupak kako je precizirano u tužilaštvu, "ide u pravcu krivičnog dela zlostavljanje i mučenje, izvršenog u saizvršilaštvu".

Protiv trećeg učesnika događaja M.M. (18), koji je kao i I. K., ceo incident u učionici snimao, postupak se pokreće pred Osnovnim javnim tužilaštvom u Trsteniku.

Direktor Tehničke škole u Trsteniku Milan Glidžić ranije je doneo odluku o isključenju dvojice đaka N.Ž. i M.M, čime je usvojen predlog Nastavničkog veća koji je jednoglasno donet na sednici 23.novembra. I.K, se podsetimo, ispisao dan pre zasedanja Veća.

Profesorka Marija Stevanović bila je žrtva nasilja u učionici, kada joj je prvo N. Ž. izmakao stolicu, dok su M. M. i I. K. mobilnim telefonima snimali, a potom i distribuirali taj snimak na društvenim mrežama.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
cccc

pre 1 godinu

Glumac i folirant hoće na jeftine fore da se izvuče.

Cvele

pre 1 godinu

Onaj ko resi da se ubije, taj to i ucini, a ne da pokusava. I sta sad,...treba da ga zalimo???

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija