• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

12.12.2022

08:24

MASKIRANI IZVUKLI MLADIĆA IZ VOZILA, PA ZAPUCALI! Detalji pucnjave u Obrenovcu

Printscreen

Vesti

MASKIRANI IZVUKLI MLADIĆA IZ VOZILA, PA ZAPUCALI! Detalji pucnjave u Obrenovcu

Podeli vest

Četvorica maskiranih mladića drvenim palicama polupala automobil N. D. (27) izvukli ga napolje i pretukli a potom su zapucali na njegovog druga M.V (24) ali ga srećom nisu pogodili .Policija intezivno radi na slučaju

Nime, kako smo ranije izveštavali pucnjava u Obrenovcu dogodila se sinoć, oko 20.20 časova, ispred Doma kulture u Ulici Vuka Karadžića. 

- Sumnja se da su četvorica mladića napala mladića N.D. koji je bio u automobilu "ford fijesta" sa drugom M.V.. Najpre su palicama razbili njegov automobil, a zatim su ga izvukli iz vozila. Ne zadugo ispaljeno je nekoliko hitaca u M.V.  koji nije ranjen. Policija je na mestu pucnjave našla čaurea, a uviđaj je vodio zamenik Višeg javnog tužilaštva u Beogradu - kaže izvor za "Telegraf.rs" i dodaje da je raspisana potraga za napadačima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

N.D. je pomoć ukazana u Domu zdravlja u Obrenovcu, dok je policija, u potrazi za napadačima, pokrenula akciju "Vihor". 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija