• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N.Šević

23.12.2022

12:47

SEDELI ZAJEDNO U KLADIONICI, A ONDA JE DUŠKO GURNUO NEMANJU SA TERASE! Najnoviji detalji užasa u Lazarevcu

Privatna arhiva

Vesti

SEDELI ZAJEDNO U KLADIONICI, A ONDA JE DUŠKO GURNUO NEMANJU SA TERASE! Najnoviji detalji užasa u Lazarevcu

Podeli vest

Nemanja K. (32) iz Lazarevca koga je poznanik gurnuo sa terase kladionice visoke oko tri metra u centru ovog grada i dalje se nalazi u teškom stanju u šok sobi u Urgentnom centru. Prema saznanjima Informera lekari su nesrećnom mladiću konstatovali veliki hematom na glavi i mnogobrojne prelome na telu zbog čega mu je život i dalje ugrožen

Kako je Informer već pisao u utorak uveče u jednoj kladionici u Lazarevcu Nemanja K. zadobio je teške telesne povrede nakon što ga je sa terase visoke oko tri metra gurnuo poznanik Duško R. (48) koji je zbog toga uhapšen. Nesrećni mladić je pao direktno na glavu i ostao da leži nepomično u lokvi krvi. Dežurni lekar iz Doma zdravlja Lazarevac konstatovao je Nemanji povrede opasne po život.

Foto: Privatna arhiva

 

 Nakon toga Nemanja K. je kolima Hitne pomoći prevezen u Urgentni centar gde mu se lekari i dalje bore za život. Prema nezvaničnim saznanjima Informera Nemanja K., Duško R. i još jedan muškarac došli su zajedno te večeri u kladionicu. Dobro obavešten izvor iz istrage kaže da su njih trojica sedeli zajedno za stolom i pričali kada je u jednom trenutku izbila svađa između Nemanje i Duška.

- Njih dvojica su zatim izašla ispred lokala kako bi se raspravili i rešili problem. Navodno u jednom trenutku uhapšeni je gurnuo Nemanju koji je pao sa terase na beton pravo na glavu - navodi izvor iz istrage.

Prema njegovim rečima treći muškarac koji je bio u društvu sa njima video je šta se dogodilo i odmah je pozvao Hitnu pomoć.

- Dežurna lekarska ekipa je po dolasku na mesto sukoba konstatovala povrede nesrećnom muškarcu, ali u prvom momentu nije se činilo da su one ozbiljne. U međuvremenu je pristigla i patrola policije koju je sačekao Duško R. Ona je obavila razgovor sa njim i ostalim svedocima iz kladionice - navodi on.

Navodno policija tada nije uhapsila Duška R. jer je svima delovalo kao da je Nemanja K. sam pao sa terase i da nema neke ozbiljnije povrede.

Foto: Privatna arhiva

- Međutim pregledom snimka sa nadzornih kamera policija je utvrdila da je Duško gurnuo Nemanju nakon čega je osumnjičeni i uhapšen. On bi već danas trebalo da bude saslušan u Višem javnom tužilaštvu kako bi se utvrdile sve okolnosti nesreće - napominje on.

Inače jedan od meštana Lazarevca ispričao je da nikome nije jasno kako su Duško i Nemanja te večeri zajedno sedeli jer se poznaju samo iz viđenja.

- Duško ima i porodicu. Zaposlen je i nikada nije pravio probleme u gradu. Nikome nije jasno odakle njih dvojica zajedno u društvu - kaže ovaj Lazarevčanin.

Duško je danas saslušan i istakao je da se sve slučajno dogodilo.

- Bili smo pijani. Sve se dogodilo slučajno.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija