• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

12.01.2023

13:24

TRAGOVI S MESTA UBISTVA VODE KA NJEMU, A POLICIJA GA NE TRAŽI?! Prijatelj ubijene Ivane nije osumnjičen i dalje se traga za N.N. licem?!

Printskrin video

Vesti

TRAGOVI S MESTA UBISTVA VODE KA NJEMU, A POLICIJA GA NE TRAŽI?! Prijatelj ubijene Ivane nije osumnjičen i dalje se traga za N.N. licem?!

Podeli vest

Ubistvo studentkinje Ivane Krivokapić, koja je pronađena mrtva u stanu na Zvezdari, još uvek nije rasvetljeno. Iako su se u medijima pojavile informacije da je osumnjičen Ivanin prijatelj J.G. , još uvek se traga za NN osobom, a osumnjičenog za sada nema

- Jos uvek nema osumnjičenog u ovom postupku. Istraga se i dalje vodi protiv NN lica. Čekaju se rezultati određenih veštačenja. Policija i tužilaštvo će blagovremeno obavestiti javnost o novim okolnostima“, rečeno nam je u tužilaštvu.

Nedavno je isplivala informacija da je u njenom stanu pronađen DNK izvesnog J.G., a pojedini mediji su preneli da je on osumnjičen za zločin. Ipak, ti navodi nisu potvrđeni od strane policije i tužilaštva.

Ivana ubijena davljenjem

Podsetimo, telo devojke su pronašla braća 24. decembra u iznajmljenom stanu na Zvezdari. Kako im se nije javljala na telefon, došli su do stana i kada su razvalili vrata zatekli su devojku na krevetu otkopčanih pantalona i podignute bluze. Ugledali su modrice po vratu, a imala je i povrede usne, oka, ali i prstiju na šaci i podlaktice.

Sa vrata su joj pokidana dva lančića, koja su ostavljena na komodi, a pored je pronađen njen mobilni telefon. Povrede na prstima i rukama mogle bi da ukazuju da borila sa ubicom. U stanu nisu pronađeni ključevi, te se sumnja da je ubica zaključao za sobom. Sve ukazuje na to da je u pitanju neko koga je Ivana dobro znala i koga je pustila u svoj dom.

Traga se za NN osobom 

Nedelju dana od pronalaska Ivane, 30. decembra se oglasilo tužilaštvo i saopštilo da rezultati obdukcije ukazuju na to da se radi o ubistvu. Od tada se traga za NN osobom.

Uprkos brojnim navodima medija, da tragovi vode ka Ivaninom prijatelju J.G., zvanično još uvek nema osumnjičenog u ovom slučaju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija