• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

12.01.2023

15:33

BRAJAN VOLŠ UHVAĆEN U LAŽI, PLANIRAO JE UBISTVO?! Izjava svedoka baca novo svetlo na misteriozni nestanak Ane Volš!

printscreen Twitter

Vesti

BRAJAN VOLŠ UHVAĆEN U LAŽI, PLANIRAO JE UBISTVO?! Izjava svedoka baca novo svetlo na misteriozni nestanak Ane Volš!

Podeli vest

Američkoj policiji, kako prenose mediji, javio se svedok (kupac) koji je bacio novo svetlo na nestanak Beograđanke Ane Volš, navodeći da kuću u mestu Rever uoči Nove godine nije prodala žena za kojom se traga, već njen suprug, uhapšeni Brajan Volš

Volš je, podsetimo, uhapšen u nedelju zbog sumnje da je ometao policijsku istragu o nestanku Ane Volš. U međuvremenu su u kući u kojoj su živeli pronađeni tragovi krvi i polomljeni nož, dok su na deponiji u blizini kuće njegove majke na drugom kraju Bostona otkriveni okrvavljeni tepih, testera kao i delovi tkanine.

Foto: printscreen Twitter

 

Ugovor o prodaji kuće u Reveru, koja je bila u vlasništvu Ane Volš evidentiran je u registru okruga Safolk 29. decembra prošle godine. Čovek koji je bio uključen u prodaju, državnoj policiji u Masačusetsu izjavio je da je kuća kupljena na ime Ane Volš u januaru 2020. za 137.000 dolaza. U novembru prošle godine je puštena u prodaju i početna cena joj je bila 199.000 dolaza, ali je brzo prodata i to po gornjoj traženoj ceni od 220.000 dolara - prenose američki mediji.

 

 

Kako navode, prodaja je zaključena 17. decembra. - Dokumenta i iskaz dat policiji otkrivaju da je zapravo Anin suprug, Brajan Volš kao suprug prodavca potpisao dokumenta i priložio svoju vozačku dozvolu kao dokument kojim dokazuje da je to on - nova su otkrića u istrazi.

Inače, na vozačkoj dozvoli vidi se i da ona ističe 31. januara ove godine. Podsetimo, suprug nestale Beograđanke tokom prvog pojavljivanja pred sudom odbacio je optužbe za ometanje istrage, a američki mediji prenose i da se čekaju rezultati veštačenja i analiza dokaza pronađenih u kući i na deponiji.

Od toga, kako navode, zavisi i da li će protiv njega biti podignuta optužnica i za ubistvo supruge koja je poslednji put viđena u kući u novogodišnjoj noći.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija